Whey 乳清蛋白交流區[3]

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
有冇巴打食過myprotein隻6 layer protein bar
Allmax 朱古力沖極唔溶可以點搞
點會
你點沖?
涷水/常溫水
幾次都係咁
有冇用彈弓波?

整唔見左
我今日開allmax chocolate飲 落300ml水都溶得到

Btw
食評: 比on double chocolate甜 有啲似阿華田味
麻煩地方: 好難round scoop
無黎成個月, 到而家都係重複又重複啲白痴問題
182.72kg
泡芙人

應該飲蛋白粉定增重粉
前兩日飲完allmax strawberry
唔記得左洗..擺得左兩日..
今日一開蓋臭撚到
仲臭過chocolate味
買過個新樽啦
梗係蛋白粉啦,唔係健開身182/72 kg根本就係正常範圍
但係我又想增重增肌,係咪平時食多d就得?
增重粉只係溝左啲垃圾碳水 , 你平時食飯有正常胃口已經夠 , 真係驚唔夠最多 gym 後補多兩條蕉
所以你見我都出少左好多聲

屌都廢事
好,師兄去開唔到操?

想進步係咪一定要做三項
I always towel off the bench after doing bench presses
聽講唔差
iherb allmax 8折去到年尾
Do you guys do cardio training too? A couple years ago I came second in a race during which I rose to the occasion of passing the runner who was ahead of me earlier, ran for all I was worth and dived over the finish line 🏁
但都407蚊😑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞