Whey 乳清蛋白交流區[3]

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
哩三隻最大路,價錢最公道,營養比例唔差咁解
如果要起三隻入面揀,其實差唔遠
要比較嘅只有價錢同口味問題
係BC到買左第一罐allmax isoflex 幾好飲最衰買個時得返朱古力 想試cookie and cream
點解大家去bc都有野送
曲奇會甜啲,唔中意咁甜勸你唔好亂試
不過我試果隻曲奇係allmax gold 黎,唔知iso會唔會淡啲
個staff 話allmax iso做緊promo, 你都買allmax iso咁唔使比多包你啦
我覺得再甜d都ok 下次試
比隻cookie黎試下都好呀
你都買開iso仲點會比多包sale你
之前有位巴打飲完奶粉生肉芽,唔記得係邊位?
因為我都有相同情況.....操到好灰
岩岩食完A酸三個月,飲ON ISOLATE 朱古力味左邊輪廓位又爆左幾粒暗瘡,我皮膚疤痕底,好驚有時流汗或者唔小心感染到啲瘡令佢地變肉芽 (即係唔會自然退嘅疤痕) 留疤痕,要半年後先可以做咩激光治療.....
我好想快D搵到原因,唔知係咪ON隻奶粉影響到,因為我之前見到有位巴打又係飲呢隻又係生肉芽 (不過生係背) 如果係就又要不停選邊隻無咁大影響....岩岩先買左包10磅返屋企
平時已經食得好淡 淨係食雞 一星期先食一日牛.....又狂飲水
有時間有心操好自己,但就比皮膚搞到好煩惱.....
或者有無巴打有相同情況可以分享下可以點處理.....
有無ching 有食開protein bar 可以推介下?
有時gym 前餓餓地會想補充下能量
諗住搵下protein bar 食
第一次聽有人因為飲whey生肉芽
肉芽係腫瘤一種 , 如果生得密最好睇下醫生
背都有幾粒 打咗類固醇平咗 但面無打..多謝關心
Bsn crisp 岩岩買左手muscle pharm未試
試完記得出下包膠
想問埋ching 邊到買會平d
係咪都係iherb 最平?
HKN 由 discuss 俾某人話賣過期粉吹到賣假粉都差唔多十年 , 到而家都仲傳到似層層

想問吓Myprotein運貨時間係咪真係5-10個工作天咁快第一次訂 想快啲到
最早期打手?
差唔多啦
幾錢?
邊間平就買邊間
myprotein個Carb Crusher
Dark Chocolate有少少似Snickers,同埋碳水夠低

想等佢再discount
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞