Whey 乳清蛋白交流區[3]

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
你怕濃不如學我兩溝啦 我貪過癮試過好多奇怪味,最後都係覺得正正常常買返朱古力算,唔好搞咁多嘢
myprotein 朱古力ok?
味道ok呀 如果你連上面隻冇味都放到入口,myprotein完全唔會有咩問題

不過啲粉每一scoop都係錢,唔好貪得意亂買喇,唔啱飲又嘥咗袋嘢
iherb allmax 20%off
用埋隔離post 優惠碼370蚊/5磅gold
可惜cutting 有排都未飲得晒屋企果罐
邊個code
[健康]iherb 朋友code 交換code 7
https://lih.kg/1181388

我都係是但用1個
Allmax creatine 係咪無匙
買筒gold 試下先
大家推薦allwhey gold 定係gold standard多D ? (2個都大約80%, 價格又差唔多
Allmax
點解你會理解到佢up乜
仆街咁點搞
最近開始健身,因為本身都偏輕所以飲Whey protein幫幫手,飲左一個月先重左1.x kg. 唔知咁係咪算慢。

見到大家基本上都推介ON or Allmax 但myprotein 做緊節,又比價錢因素影響,唔知買咩好
飲gainer啦
想請教埋如果轉gainer 係平時routine 係咪要再加強,同cardio 都要再做耐少少抵消吸收fat
增肌最重要係平日食多d蛋白質同埋有calories surplus,訓多d, 做到個話連買supplement既錢都慳番(不過伙食費就會好甘
理撚得佢,問咩都答左allmax 先
用手乸一渣放入口
唔好玩la合仔
講到太1999?大部分人都係推on gold standard,無咁推allmax係咪只係價錢?(淨係飲過isoflex諗緊試唔試下
琴日買咗包quick mass
瘦底排骨仔

幾時有效
打手
價錢口味問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞