《香港傭兵》(26)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
我都好有衝動
不過最大問題始終都係Backup
我仲未搵到一隻NAS可以好似iTune(下一代係Finder)咁將成部iOS Drive Backup落去
如果PadOS個Finder可以做到將自己都Backup落去隻NAS嘅話就唔使咁煩
如果我有無限金錢買iCloud就唔使煩啦
要新機定舊有嘅機都用到依D新功能
iPad Air 2至到最新嘅iPad型號都用到(速度嘅分別就唔知喇
不過都唔知幾時先有正式版推出
上網睇完懶人包之後好吸引
可以在屏幕同時開兩個介面
仲要兩個介面係同一個App都得
不過要秋季先更新得 咁大改變唔知會唔會延期或者最後成品不似預期
我都好怕佢成品不似預期
之前一有大更新 第一版必定奶嘢
仲要奶得好大鑊
唔係慢到仆街就係成日彈App
尤其係啲舊型號
果斷買iPad Pro啦
那有錢
仲可以用Mouse
BTW而家諗緊係唔係可以將iPhone所有相同片過晒去iPad 然後iPad過晒去外置HD 先再Backup iPhone同iPad上iCloud
咁嘅話應該慳好多位

上回講到飛揚一打開廁所門,目標人物就在眼前!
綽姿叫飛揚捉住目標人物!
飛揚大力咗少少...好似整痛目標人物...
綽姿幫目標人物戴上電磁鎖之後,就押住目標人物出酒吧!
一路上都有好多MK仔古惑仔金毛仔同攤檔小販大呼小叫!
個個都好驚訝呢個世界上真係有SPIRIT嘅存在!
而當綽姿同飛揚押住目標人物到碼頭之時,仲見到有幾個揸槍嘅金毛MK仔!
不過佢哋都只係識得揸住支槍,乜都唔做!
就喺呢個時候,有隻大飛埋碼頭!
綽姿Dom咗目標人物上船,再同飛揚一齊上船!
原來今次係經水路~
咁要去邊呢?荃灣?!
嘩...真係夠晒刺激囉~
綽姿要飛揚搜目標人物身!
飛揚就望望海賊!
海賊就控制住隻船:「唔好望住我吖...我負責揸船㗎咋。」
話說...海賊把聲...係女仔?!
兩個女仔唔搜要飛揚搜?唔係咁益佢吖化?
綽姿有啲唔耐煩:「男同女又有乜關係?叫你搜就搜。」
嗱...飛揚都係跟Order做嘢㗎咋...你哋唔好話佢借啲易抽水吖...
目標人物雙手被反鎖喺背後...只可以瞓喺船上...勁驚咁望住飛揚:「唔好...唔好埋嚟吖...」
『我...我都係跟Order做嘢㗎咋...』飛揚再行近一步...(隻船真係好撚拋!飛揚仲未對到位!)
「唔好...唔好吖!」目標人物驚到就快喊出嚟!
『唔使驚...好快㗎咋...震一震就完㗎喇...』飛揚喺度噏乜柒?屌隻船真係好撚拋呀!
「你可唔可以唔好咁變態?」綽姿同海賊望住飛揚...冷冷放下一句...
又有幾變態呀屌?又係你哋叫嘅!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

架大飛就拋多幾下...

『嘩...嘩...嘩嘩嘩嘩!』我都係站唔穩腳...向前一仆!

仆咗向目標人物身上!

頂!可唔可以唔好咁撚拋呀?

我想起返身...但雙手就好似撳咗落去...軟綿綿...富彈性...

我捏咗兩下之後...再睇清楚啲...

原來我雙手揸咗落目標人物對波度!
目標人物仲要一面委屈咁!

『Sor!Sor!』我立即彈返起身!

但與此同時隻大飛又一拋!

『哎呀...』我又趴咗喺目標人物身上!雙手又撳喺佢對波度!

軟綿綿...富彈性...個Bra應該好薄身...

咁凍嘅天氣著啲咁薄身嘅Bra暖咩?

屌而家唔係諗呢啲嘢嘅時候!
我又立即彈返起身!跪喺目標人物面前:『Sor...Sor...』

我真係唔係有心㗎...我唔係變態佬嚟㗎...

海賊望咗我一眼:「拋幾拋都企唔穩...而家啲隨行者真係...」

嘩...講到你自己好似好堅揪咁喎...

你估我感覺唔到㗎?

你嘅氣息係我遇到咁多行者之中,最弱嗰個囉...

我敢肯定俾你遇到逆行者,擋唔夠幾刀就化為紅色粒子,喺空氣中飄散喇~
綽姿有啲唔耐煩:「你可唔可以快手啲?」

『得得...』快手囉...快手囉...

點搜好呢?我識鬼咩?

不過之前睇過CCTVB啲膠劇...應該係由頭搜到落腳...

好啦~咁我就由對腳開始搜起啦~(話明係CCTVB啲膠劇,我就梗係唔會跟佢嗰套~)

我就雙手摸住目標人物對腳...

隻船真係好撚拋...拋到我要捉實目標人物對腳都有啲難...

但綽姿叫到,我都一定要做...
我就由目標人物對腳腕一直摸...隔住條黑色西褲一直摸上小腿...

目標人物對腳都真係幾幼...幾好摸...

好彩佢著西褲咋!如果係著摟屌裙嘅話...直接摸對腳就真係尷尬...

唔係喎...成對腳都露晒出嚟嘅話...咁搜乜鬼?直接摷入裙底啦!

屌我又喺度諗緊啲乜嘢呀?!

摸到上大髀...摸入大髀內側...再摸上少少...

目標人物對髀一夾!
變左甜故?
『呃...Sor...Sor...』再摸上去就好似有啲過份...

我都係向後摸...摸摸目標人物個屁股仔...摸摸後袋...冇嘢...

再摸返上前...摸摸左右兩邊褲袋...都係冇嘢...

然後就再摸上去...摸上目標人物條腰...

嘩!唔摸唔知...一摸就好似觸電咁!

好幼...條腰一啲肥肉都冇!
伸入黑色背心...隔住件白色恤衫摸多兩摸...黃蜂腰!

有冇廿二吋?真係幼到呢...

而家仲要冇著底衫...

嘩天氣咁凍著咁少衫怕唔怕冷親㗎?

瞓喺大飛上嘅目標人物俾我摸多幾摸條小蠻腰,佢嘅面容就更加委屈...

唔好咁啦...我都要摸...搜清楚啲先得㗎嘛...
我再撳住標目人物喺大飛上...摷摷件黑色背心上兩個袋...都係冇嘢喺裡面...

然後再摸上啲...又摸到上...

我雙手停咗落嚟...唔係好敢摸落目標人物對波...

係唔係應該再摸...搜多次呢?

頭先咪搜...唔係喎...

頭先都唔係搜...頭先係摸...都唔清楚係唔係真係冇嘢喺裡面...
只面目標人物一面委屈咁望一望我...然後合埋對眼...

遇到呢啲事...果然係合埋對眼係最佳做法...

『Sor吖...Sor吖...』咁我就唔客氣喇...

我雙手放喺目標人物對波上...輕輕力捏一捏...

嘩!真係好軟熟...又彈手...

個Bra真係好薄...十足十學生妹戴開嗰種Bra...

即係綽姿戴開嗰隻呢...
我輕輕力搓一搓起...搓起一對小山丘...

可以喺恤衫嘅鈕扣之間...隱約見到裡面...白色...白色Bra...

好薄身...薄薄一層嘅...白色Bra...

可以好直接...好似直接摸對乳房...感受住少女乳房嘅軟熟彈性...

唔止...唔止咁...摸多兩摸...仲好似摸到...一對...微微凸起嘅...乳尖...

真係薄成咁...乳尖都摸得到...

兩點...微微凸起嘅乳尖...
只見目標人物越嚟越委屈咁...咬晒唇咁...眼角仲好似有少少眼水標出嚟咁...

唔好再摸喇...唔好再摸喇!

我而家係搜緊身!唔可以借啲易去侵犯人㗎!

『Sor...Sor...好快...好快就得㗎喇...』我雙手沿住目標人物個Bra向後掃...掃一掃Bra扣...

都好正常...一個普通嘅Bra扣...冇乜異樣...

然後我再揸揸黑色背心內袋...兩邊都冇嘢喺裡面...再雙手摸一摸目標人物腋下...再沿住膊頭摸晒全對手...
確保真係乜都冇之後...

『Sor...Sor...多多冒犯...多多冒犯...』我都係同目標人物道多次歉...

目標人物眼中流出一行淚水...望咗我一眼...擰一擰頭...

唉...都係我衰...摸咗人哋咁耐...毀人清白...死鹹蟲嚟㗎我真係!!!

「點吖?」綽姿等我賽後包膠。

『好軟...唔係唔係!乜都冇...乜都冇!佢身上乜都冇!』屌差啲講錯嘢...
「乜都冇...」綽姿諗咗一諗,就喺長袍袋中拎咗樣黑色嘢...Dom俾我,「幫佢戴起佢。」

我拎起綽姿Dom俾我嘅...黑色...頭套?

幫目標人物帶頭套...好啦...

我就趴喺目標人物身上(因為隻大飛真係好撚拋!根本就企唔穩!行兩步都怕拋落海!),拎住個黑色頭套...

目標人物一面驚恐:「想...想點吖?唔好...唔好呀!」

『冇事嘅...冇事嘅...放心啦...』我就一邊幫目標人物戴頭套...一邊安撫佢...(真係安撫咩?)

目標人物俾我戴上頭套後,仲係驚恐咁慘叫:「唔好...唔好呀...你哋想點吖?嗚嗚...」

『乖啦...唔使驚㗎...冇事㗎...乖乖地啦...』屌!我真係覺得自己好似一個變態佬!

今晚出完

三句預告

[Day 13-愛港愛國] PART 11

夜幕之下,大飛劃破倒照在大海之中的明月。

泛起陣陣漣漪之時,大飛依舊拋到仆街...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞