《香港傭兵》(26)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
各位早晨
病病地點算
get well soon
好彩都係初期 休息多啲就冇事
Take care
高才鳩唔可以冧低
要快啲好返
香港需要你

上回講到綽姿想問飛揚點睇。
飛揚都留意到逆行者係想嚟救被愛港愛國捉走嘅黃傘成員。
而綽姿就話今次都係第一次有逆行者同黃傘合作嘅情報。
嘩!咁咪好值錢囉?
但點解逆行者會幫黃傘?
或者係因為逆行者想搵喺特殊區出面,活躍喺九龍區嘅黃傘合作。
始終逆行者失去咗西貢獻命。
而另外一點就係逆行者原來可以用SPIRIT嘅武器。
冇錯!飛揚把精神刀柄呀!
不過都啱嘅,逆行者同SPIRIT本來就係一家。
奇就奇怪在目標人物明明曾經都係SPIRIT嘅人,點解個委託上到SPIRIT。
綽姿話好有可能係做風險評估嘅行者係叛徒。
原來...有人做風險評估...
綽姿見差唔多時候,就叫飛揚開車走人。
但當飛揚揸到嚟巴士站...停車...落車...
飛揚望一望...行近巴士站...再望一望...面前嘅鐵絲網...
『呢個公園...呢個球場...』已經拆晒...
而家眼前嘅...只有鐵絲網圍住...一塊爛空地...
綽姿都落咗車,行到嚟飛揚身邊,一齊望入呢塊爛空地...
『呢度...變...』
突然…覺得有啲攰…
「嗯?喂!你唔係而家...」
好眼瞓…
「唉...真係好弱…」
四肢乏力…進入深層睡眠...
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 14-紅色警戒] PART 01

望住阿月甜絲絲咁指住...窩夫旁邊...碟上隻...用朱古力醬畫成嘅貓貓:「你睇你睇~我隻貓貓幾可愛~」

『可愛~可愛~同你一樣笑到古古惑惑咁~』十足十又唔知有乜驚天大陰謀~

「咩古古惑惑吖?係好似我咁可愛~」阿月又對住我莞爾一笑~

嘩...就係你呢個笑容囉...可愛得嚟帶點古惑...

「你嗰隻都好似你吖~」阿月又指住我碟上隻用朱古力醬畫成嘅貓貓~「一樣呆呆毒毒~」

『有幾呆又有幾毒吖?係攰吖月月娘娘...』你都唔係唔知我連續OT咗幾多晚㗎啦...
你都唔係唔知我連續幾多晚未沖完個涼你就瞓咗啦...

唔係我唔想早瞓...

係我返到嚟都成十二點喇...

沖埋個涼洗埋個頭都成點幾喇...

瞓唔夠六個鐘就要起身準備返工喇...

人嚟㗎我...一日瞓唔夠八個鐘係會短命㗎...

仲要連續Keep住兩個禮拜都係咁...你好快就守寡㗎喇...
「我就係知你辛苦~所以咪帶你嚟食糖水囉~」阿月又對我莞爾一笑~

『呢個唔係糖水嚟㗎喎...』我望住面前兩碟窩夫...

真係大大碟...每碟都整晒四件...

仲要係鋪滿晒士多啤梨...朱古力...中間仲要有雪糕...

咁夜食咁飽...點瞓吖...

「哎吖~你唔覺得好滿足㗎咩~仲要有隻咁可愛嘅貓貓望住你喎~」阿月又對住我莞爾一笑~

『最重要都係有我陪住你呢隻貓貓食甜品...』真係會飽到上心口...
「明明就係我陪你啦好唔好~」阿月谷一谷塊面豬登~

『係喇係喇係喇~多謝月月娘娘肯百忙之中抽時間嚟陪我食甜品~』真係...未食已經心都甜埋~

「使乜講~」阿月就開始開餐~

望住阿月呢個滋味樣...真係乜嘢攰意都全消...

阿月...真係我嘅精神支柱...

只要有阿月喺身邊...同阿月一齊...就算幾攰幾辛苦都好...我都捱得過...
『阿月...』我雙手捉實阿月隻手,好認真咁望實佢雙眼。

「嗯?」阿月就眼仔碌碌咁望實我。

『唔好再...離開我...』

「哈~你講咩吖?我又點...會...離...開...」阿月句說話越嚟越慢...

慢到...停咗落嚟...

整個空間漸漸變成灰色…分裂…

分裂到阿月莞爾一笑之中...粉碎...飄散...
當我再次有意識之時...再次睜開眼之時…

『唔好...好離...離開...天...天花...』陌生嘅...天花板?

我望住眼前...白色嘅天花板...

嚟度係...嚟度係邊度?

摸一摸身邊...張床咁大...係雙人床?

「終於醒喇?」呢把係...綽姿嘅冷淡聲!
我立即坐起身,望一望...坐喺白色單人梳化上嘅綽姿!

綽姿淨係著住...白色Bra同白色底褲...

又係勁薄身嘅Bra...突顯小饅頭嘅美...

「你都真係幾瞓得...」綽姿冷眼望住我。

『我?我...其實都唔係瞓得好好...』好似瞓極都唔夠...瞓極都仲係好攰...好冇精神...

「都已經深層睡眠...可以有幾唔好?」綽姿疑惑咁打量住我。

『我...我都唔知...』我都以為深層睡眠係好好瞓...瞓醒好精神....

但原來唔係囉...
我再望望四周...整間房...陌生嘅房間...

『呢度係?』我同綽姿身處嘅房間唔算大...但總算乾淨整齊...

相比起我哋嘅屋企...更整潔...

白色嘅牆身白色嘅家具白色嘅擺設白色嘅床單白色嘅被鋪白色嘅天花板...

所有所有都好整潔...好似一直都有打掃開...

不過...係冇窗囉...
整間房都係以柔和暗淡嘅燈光作照明...

好自然...好舒服...

「呢度係...時鏡酒店...」綽姿起一起身,行過嚟床邊...

一望到綽姿嘅內衣褲Look...我又有啲...反應...

都唔係啲...好有反應!

綽姿個白色Bra...真係好薄...而且仲要係...包唔晒...

就連一對小饅頭都包唔晒...露咗好多雪白嘅胸肉出嚟...
又白...又滑咁...真係啜一啖都起咖哩雞嗰隻!

然後又到條小蠻腰...廿一吋都唔知有冇...

綽姿真係好瘦...仲要勁細粒...

呢啲妹妹仔真係又好攬...撳落床都掙扎唔到...(但千萬唔好打綽姿主意...幾多條命都唔夠死...)

條白色底褲又係勁細條...好似童裝加細碼咁...

成個三角位都現晒出嚟...
就咁目測...九成九係一線鮑...

呢啲一線鮑唔好話插條巨棒入去...淨係舐舐都怕會走火...

當然唔少得對筷子腳...

小學生咁嘅筷子腳...

幼得嚟又好有線條...仲要又白又滑...

真係好想舐勻佢啲腳指...再舐上小腿...舐上大髀...舐入大髀內側...舐一線鮑...
唔止要舐...咁正嘅腳最好就係玩腳交...

用對腳板夾住條巨棒Chok...Chok多兩Chok就磨上小腿...磨上大髀...磨上大髀內側...喺一線鮑上磨巨棒...

嘩...真係諗諗都扯晒旗...

唔得唔得...本身已經晨勃...扯到17-8CM長...扑死狗咁硬...

而家仲要...綽姿仲要坐咗喺床邊!

嗚呀!唔好咁啦!我都係男人嚟㗎!真係會忍唔住推你落床㗎!!!

今晚出完

三句預告

唔好呀唔好呀...

色字頭上一把刀...

把刀仲要係紅色㗎!
17-8=9
又俾你發現咗添
成日話自己30 點知原來得9
Sebastian Vettel moves No 1 Board away from Hamilton’s car after LOSING Canadian GP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞