《香港傭兵》(26)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
真係可以唔俾綽姿搵到咩?

萬一綽姿收到風呢?

究竟綽姿又知道幾多呢?

“灑...”好快咁喺充滿住蒸氣嘅浴室沖完涼,著返衫褲行返出嚟。

『係呢...你又有冇頭緒?』我一邊用條白色大毛巾抹住個頭,一邊行近已經吹乾頭,著好晒衫,睇緊電話嘅綽姿。

「吓?」綽姿拎住部電話行一行開,坐喺床邊。

『我問你對今次委託有冇頭緒?』我就拎起把無線風筒,吹吹頭。

“飃!”綽姿做乜好似心不在焉咁㗎?
「呃...唔係好知...我淨係知好似話喺呢頭一帶有啲線索...」綽姿又拎住部電話撳撳撳。

『呢頭一帶?』即係邊帶?

“飃!”話說把無線風筒真係好撚勁!好撚猛!

吹一陣把頭髮都差唔多乾晒!

「係吖...油尖旺一帶...好似話之前有人見過佢有喺呢頭出現過...唔清楚有幾可信...」綽姿又皺晒眉咁撳撳撳撳撳部電話。

『係吖係吖...喂你喺度搞乜姐?』我一邊放低把風筒,就一個轉身坐喺綽姿身邊!睇睇佢手中部電話!

我睇到...係Message...同茵婷...
「多事呀!」綽姿一手撳住我塊面!以八神庵招“貳百拾二式·琴月陰”咁壓我個頭落床!

『嗚!嗚!嗚呀!』我個頭爆喇!

我用力捉住綽姿隻手臂...用力拉開佢...

但點用力拉都拉唔開...

『嗚...嗚...死...嗚...死喇...』我雙手向住綽姿身上亂推亂掙扎!

我仲好似推到綽姿胸前...對軟熟...充滿彈性嘅...小饅頭?

我捏多兩捏...真係好軟熟...好彈手...

綽姿個Bra...真係好薄...件緊身衣都好薄...薄到好似...直接搓佢對小饅頭...

呢種仲處於發育狀態嘅小饅頭...未成年少女嘅乳房...

今晚出完

三句預告

綽姿一直撳住我個頭落床...我就一直搓弄佢對小饅頭...

好好手感...

好似好耐都...冇摸過...冇摸過女仔嘅...乳房...
爭取 清算 清算 爭取
又曳曳
報報
撤回612暴動定性
唔係交人咁簡單 係要還市民一個公道
要等班狗官明白咩叫問責
問責唔係做樣 係要負返個責任
呢個責任唔係單單一個人可以孭晒 係咁多有權決策嘅人都要負責
班撚樣連樣都冇做呀
又係喎 班問責官員去晒邊
割蓆
收租
食海鮮
粉飾太平
想下好
斬咗飛揚對手佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞