SECHSKIES水晶男孩討論區 (18) 預祝殷志源SOLO專輯大發

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
依家仲有yg家族飯咩
好似yg飯成日都唔當水晶係YG一份子
想睇大爺係入面安安樂樂養老都唔得..
本身以為泊到個好碼頭 水晶初頭個勢勁好
俾人某人累完之後 又俾公司社長累
多災多難
不過YG最後一定冇事
係YG歌手近期做咩都會畀人插啫
講真呢件事一定會影響好耐 短期冇可能搞得掂
我唔想睇自己鍾意既人次次cb都比人鬧
唯有出多啲力幫佢地打榜
唔知大大會唔會有記招呢?
分分鐘問埋姜生D野
如果係醒目既就唔會開 一開就一定比人問
咁難得回歸都唔可以開記招宣傳
真係好慘
【飯糰中字】【TALK LIVE 190522】02

https://www.bilibili.com/video/av53487511/?p=2
但到時如果問埋啲前隊友乜乜乜 公司老闆乜乜乜
場面會好尷尬
好似WINNER今次cb記者會 俾記者問啲尖銳問題 答又唔係 唔答又唔係咁
答唔答都會俾人鬧
姜生單野又係拖左好耐都未有結果
都唔知仲要搞幾耐
好慘
사건진행상황 공유 共享事件進展狀況

https://gall.dcinside.com/board/view/?id=6kies&no=2585794

你好, 我是影像會訴訟總隊。

影像會事件目前正在檢察廳進行調查。預計最晚7月會有結果。
調查結果以後和訴訟團隊協商後通過媒體共享。

謝謝。
如果真係開 我相信大大會應對到嘅
但諗到會畀人針就心up
隔左咁耐終於出到solo 係咁畀人扯後腿
真係好慘
@For_KSH

前情提要:2019年3月8日,黃女士訴記者妨害名譽案開庭,她認為記者誹謗,自己沒出庭。
最新動態:2019年5月21日,檢察官得出結論:
報導內容是有證據的,不存在故意誹謗。對黃女士的起訴請求,做出「不起訴」的處分。
劃重點:不起訴,也就是說,新聞內容是事實。
還證明了,哪怕在起訴書裡,黃女士還在撒謊
對了,這一案教會我們,罵的時候不要帶全名
其它相關案件還在進行中,嗯,反正等都等了

我都相信大大可以應對到
只係唔想佢俾人針
全間公司真係水晶同大大最無辜
而家有啲羡幕走咗嘅psy 同epik high
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞