SECHSKIES水晶男孩討論區 (18) 預祝殷志源SOLO專輯大發

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
因為每一個節目都要同MC鬧交
殷有理又出場

我終於睇完大大果3個綜藝喇
睇完驚六 除左知道大大好可愛之外 真係唔知做咩
唔明點解個節目可以撐到咁耐 但意外的Q唔得

訓民今集幾好笑
特別最開頭Dara表白大大果度 不過大大既回應太官方喇
可能我本身識少少韓文
睇佢地拼寫果度真係笑死

供餐王大大鏡頭太少
都係飛黎睇
不過韓國路人應該會鍾意

唔知G ZONE幾時會發佈下一條片呢?
你好快手
我唯一會集集睇嘅係訓man正音
Stage K都係根據邊個組合有興趣先睇
Stage K twice篇無睇
Boa 飛黎睇
其實呢類節目錄製時間長鏡頭又少
下次大大都係拍野外綜藝算喇
有彈幕話訓MAN正音因為曹璐講左句強國人因為大大而睇依個節目
令今集大大既鏡頭多左喎
你地有冇覺得多左?
我覺得不嬲製作組都係錫佢 鏡頭唔少
所以我冇特別覺得多咗
但事實上有冇多到就真係要計下
可能係其他成員或嘉賓講緊野
但個鏡頭去左大大度掛
咁佢不嬲reaction都好影佢唔出奇
兔子眼!!!!!!!
最成功既追星粉絲 大大怕醜好鬼可愛!!!
其實Dara講既野同我地平時講既野都冇咩分別
唔知Dara之前有冇頂唔順大大個紫菜頭呢?
唔緊要 睇正面就得!!! 同埋之後順順地毛都好正呀
殷胖圓都頂得順 紫菜頭唔緊要
20190610 姜成勳DC台灣主辦發文

오늘 검찰 수사관 통화함 今日檢察機關調查官通話箱

https://gall.dcinside.com/mgallery/board/view/?id=19800222&no=90487

上次威脅及違反大衆文化藝術產業發展法
起訴, 控告, 移交檢察機關已滿4個月
打電話確認一下進展如何...
威脅部分被認爲證據不足
如果有追加的資料的話就來提交
還有大衆文化藝術產業發展法晚的原因......
對方稱傳喚一拖再拖
說着說着......身體不舒服,很忙,這樣的理由等等
說還沒有調查
真的真的這麼說了......
當然根據事件需要很長時間...但是搜查機關
那樣說...真是無語ㅋㅋㅋㅋㅋ
將於12日接受審判,並提交後記

-追加-
時間不應該沒有我,不是很正常嗎?ㅋㅋㅋ
每天在店鋪營業,中間因爲工作去了臺灣
即使去, 只要傳喚, 本人一次也沒有
誠心誠意接受調查

Comment: (節錄)

明明白白的人即使受委屈,即使病了也想快點接受調查,無條件地想快點出去接受調查

哇 瘋了ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 果然不出所料地一直推來推去很疼ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 會等待後記的

那麼委屈的話, 應該誠實接受調查, 儘快解決,在幹什麼? 繼承500億韓元財產的預定者會很悠閒嗎?

怎麼這麼忙呢?

12號一定來跟我說 但是好像沒有不疼的感覺 起訴多起,百般無奈之下,事實婚姻的女友被一併告上法庭,家里人沒人賺錢......

忙什麼?日程全沒了, 全國民都知道

SECHSKIES Gallery和這裏裱糊,還忙着在網上發表惡評
你咁講又好似係
有時大大無講野個鏡頭都會對住佢起碼十幾秒
不過我睇其他節目有時都會無啦啦影住佢(可能攝影師係1kyne )
好想知大大睇唔睇到飛船呀!!!! 唔知粉絲有機
無問下呢
大大今年轉左行可愛style?
好似冇人問
@Sophia_1Kyne

20190611殷志源相關radio star新聞

重點:殷志源以solo歌手身份回歸,備受期待。這是繼2009年發行第5張專輯PLATONIC後,時隔10年首次發行正規專輯。

啊啊啊啊啊啊正規!專輯!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞