SECHSKIES水晶男孩討論區 (18) 預祝殷志源SOLO專輯大發

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
好多野未睇......... 又未睇驚6 又未睇訓民 又未睇高中王
驚6好多鏡頭,好睇係因為大大反應有趣絕對唔係節目內容,睇完成集我同大大一樣唔知成班人做乜9
訓民成集都好好笑dara講大大嗰part好心動
高中真係有時間先睇成集得幾分鐘仲要成半個鐘後先有大大
出得幾分鐘
我訓民應該留左3 集未睇..
岩岩睇左十幾分鐘高中王 睇佢地煮野食 聽你咁講我睇CUT算..
你睇哂啦? 我download哂未有時間睇
係呀b站有齊
仲睇埋Gzone YouTube 官網有上中字
驚6我岩岩睇哂啦 大大真係可愛到爆炸 我仲錄左7~8條片段 可愛到爆炸!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 點解可以咁可愛
但我竟然覺幾好笑... 可能因為佢地今集反應好搞笑 ..
搵日睇下金希澈個集先
@ 鳳凰天使TSKS

#GFRIEND#將於下個月1日發行第七張迷你專輯《FEVER SEASON》。這是她們繼今年1月發佈的第二張正規專輯《Time for us》之後,時隔6個月再次回歸。專輯主打歌《FEVER SEASON》著眼於出道專輯《Season of Glass》,表達了炎炎夏日中GFRIEND將攜熱情舞台亮相。 ​​​​

G-ZONE有人加左中英字幕真係好正
@Sophia_1Kyne

20190610高中伙食王新聞
👉🏽11日舉行高中伙食王製作發佈會!
又有新圖可以看了

12號有Radio star,14號有姜食堂,15號有訓男正音和高中伙食王,16號有Stagek和完美搭檔!
六個綜藝[耶]新的一週也是安排的滿滿噹噹明明白白又幸福滿滿地一周
供餐王主角始終係班學生
所以預左大大會冇咩鏡頭
不過有得同白鐘元合作
白鐘元咁有國民度
對大大回歸有一定幫忙
所以鏡頭少都值得上
微博啲人叫哂咁
話有solo con!!!!!!!!!!!!!!!!!
應該係
27-28/7 2場
好想去
😭😭😭
29/7我韓文考試喊出黎
考咩級?TOPIK?
等出DVD
希望搶到飛
Shit 原來28😭😭😭
+1 阿媽一定唔會比我去
除非佢會黎hk開 有冇可能係hk開??
即係點都無得去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞