SECHSKIES水晶男孩討論區 (18) 預祝殷志源SOLO專輯大發

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
冇出過咁細
2代應援棒仲要重到爆
#金請夏 6月24日回歸確定 ​​​
同week回歸

不過我地真正發力刷音源應該唔係27號果個星期
即係7月頭要開衡turbo
果個星期有PSY
衰多兩錢重
未必既
PSY近排都有D醜聞
PSY最勁既一定係YOUTUBE
我地一向YOUTUBE都較弱
海外飯真係要喺YOUTUBE方面加把勁
@鳳凰天使TSKS

#TonyAn#以2020年下半年出道為目標,準備推出男子組合出道計畫。Interpark學院Stage631的代表TonyAn表示:"參與了學院的經營,看到了很多人的才能和努力","因為各種原因,很多人都沒能出道,想給這些孩子更多的機會。"Stage631是由TonyAn和#裴允靜#等人成立的K-pop人才培養所,公司將通過6月15日開始的全國選秀尋找練習生,日本等海外選秀日程也在計畫之中
190606 戀愛的滋味2 預覽

我去咗殷Cafe幾正
我都去左啦 布置得好靚 望住大大食野好正
你抽獎抽成點?我咣
我聽日晏就去.. 個到有無野食嫁... 離地鐵站遠唔遠.. 我連地址都未睇.....
有野食呀 我見其他人有食飯/意粉嗰啲
聽日食使者源先!!!!!!!!!!!!!
當然都係咣啦
【0608生日ins/twi刷TAG活動】

1⃣ 今晚22.30(中國時間)twi刷tag
#HappyG1day
2⃣ 今晚23.00(中國時間)ins刷tag
#은지원_생일축하해 #찌탄절 #Happy_G1_Day #G1_SOLO_COMINGSOON #역시은지원 #평생은지원 #TCCWC #우리가지켜줄게항상 #G1_THE_LAND #은지원 #원카인 #1kyne #eunjiwon #G1 #殷志源 #ウンジウォン

🖤以上是DC準備的tag活動, 貼吧也同時準備了豐富的tag, 大家可以任意使用哦~
#은지원_생일축하해 #찌탄절 #Happy_G1_Day
#殷志源solo大發 #은지원솔로대박 #we_are_not_alone_because_of_G1
#역시은지원 #평생은지원 #TCCWC #Baby_은신기 #우리가지켜줄게항상 #G1_THE_LAND #은지원 #원카인
#1kyne #eunjiwon #G1 #殷志源 #ウンジウォン #G_ZONE

6月8日是殷志源的生日

@SECHSKIES FB
唔係喎,原來我有中獎呀
水晶極限隊長殷志源大大生日快樂
希望大大繼續健健康康帶領水晶走花路
小黃會一直支持你地嫁
大大solo專輯大發
1KYNE會努力幫大大爭取好多好多既1位返黎
我已經準備好擁有同大大同款既黑眼圈幫大大打榜
大大為左水晶同solo付出左咁多努力
一定會有好結果嫁
Fighting
大大生日粗卡
希望新專大發
呢半年水晶真係發生左好多事
相信大大一定好大壓力
最近又接左咁多綜藝
因為見到新鮮大大開心之餘 又擔心佢抖唔夠
希望生日祝福同嚟緊出專 可以畀佢正視自己嘅人氣(?
小黃會一直同佢一齊行落去
要大大正視自己人氣
相信要大量小黃一齊湧去大大屋企樓下
生日快樂呀!
新專輯一定要大發呀!
希望水晶可以遠離一切衰野!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞