你哋會唔會驚自己嘅人生就咁玩完?

344 回覆
1264 Like 69 Dislike
FAC 係我聽日去嘅地方, 你唔係咁鄉下唔知呢個地方呀嘛?? ON9仔得把口
不如同我打番場更加實際, 畀你睇下我係咪吹水

我唔係拗唔贏你就撩人隻揪, 而係我覺得好似小學雞咁同你喺度嘈好無意義, 不如打番場睇下邊個有料仲實際, 就連觀塘有得打泰拳都唔知, 睇你都係油頭毒撚

呃你條契弟做乜春, 你唔好咁自視過高,睇你都唔只係低端人口咁簡單, 應該係住青山嘅弱智
學打拳就要攞世界冠軍? 你呢啲簡直係神邏輯
一句講曬你嚟唔嚟? 唔理就繼續喺度酸,我就睬你都傻

過嚟就搵我, 我聽日兩點報到
胡師傅呢啲過氣垃圾都攞出嚟講, 淨係識叫人加重量, 只練上身不練下身, 你仲覺得佢好睇你就知冇操過, 真係油頭毒撚得把口
已經玩完左
再冇咩好驚
sorry samsung galaxy s9
你咁慘samsung機都未用過

使唔使我畀我舊嗰部s8你
其實我梗係知你唔會嚟喇, 你係得個講字嗰種人, 睇你都唔夠膽啦, 使唔使我專登過嚟搵你, 你住邊呀?住白宮呀? 定係依家喺NASA嗰啲太空中心到呀? 講到自己咁高級咁
條友弱智到無啦啦叫人隻揪做乜撚野
個腦有冇七歲
你有冇睇事緣係點㗎? 閱讀理解0分
有條友話我學打拳可以學到接子彈, 我就想約佢出嚟睇下佢點樣接, 仲要講到學拳就攞世界冠軍

佢應該係啲沉思咗300年嘅高人, 所以先想約佢出嚟睇下佢係咪可以做到空手入白刃, 學人地火雲邪神接子彈等, 佢仲講到觀塘區係比狗住, 狗也不屌, 所以咪想睇下佢 到底有幾高貴,平時係咪都係住開白宮
睇晒啦
段對話仲低能過你阿媽個波罩你班小學雞
好撚尷尬唔通真係四肢發達頭腦簡單
唔驚 點解要驚 人人都完有一日 早啲走會更好

冇計㗎噃, 小學雞討論係咁㗎啦, 咪又係得個講字

我就係唔想有啲咁低能嘅對話先約佢出嚟講, 佢又唔夠膽, 所以你咪淨係喺度睇到啲小學雞對話囉

你都唔好開第二個ac扮嘢啦

我都承認我同佢呢段對話係好低質素, 畢竟有人無啦啦爆粗在先
佢用咗hierarchy of disagreement 最低層反駁方法, 無啦啦鬧人

咁我咪陪佢玩下囉, 佢呢啲吹水冇成本㗎喇, 就年健身界毒瘤胡師傅都講得出就知覺對話有幾低質素
咁快瞓咗? 小學雞你聽日要返學?
你係咪毛都未生齊? 定係油頭毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞