[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
俾zouma拖肥 可唔可以用digne交換

Hazard Replacement

griezmann
Dybala

不如買拖肥件左翼

李柒利臣?
tomori 會肯做第4中堅?

留Tomori 都好,英人同埋都唔太差

如果打比郡升班,可能借多一季踢英超著數d
唔夠班又唔肯做後備既要嚟都無用

升閪到咩,我睇好av升

griezmann
Dybala

不如買拖肥件左翼

李柒利臣?

升閪到咩,我睇好av升

想列斯升班
俾zouma拖肥 可唔可以用digne交換

加錢都制
Fifa 政治迫害完車路士,再到曼城
依家佢地想益返冇金主既傳統隊 獌 猁 阿

窄D, 主場輸左1粒

升閪到咩,我睇好av升

想列斯升班

今晚同聽晚就知,四支球隊以維拉個勢最好,譚仔加油

窄D, 主場輸左1粒

打狗棍太廢 真心
不過林伯d換人又差左d 唔知係限米煮限飯定點

邊估到贏完就墜落
夏天有得簽人嘅話
買唔到dybala級數 油狗同Marina就空難死
Odoi jovic pulisic
Cheek Jorginho kante
Digne rudiger luiz James
Kepa

Sub: 英人龍 tomori azp barkey Pedro giroud tammy
夏天有得簽人嘅話

支持
再見女人達43.7m

griezmann
Dybala

買閪到人咩
可能用10號衫引大袋留低簽約

講真佢何得何能

Cheek就真係有潛力
CHO有排練

奧袋個心態都唔得啦,毛都未生齊學人扭計唔續約,人地cheek 同佢差幾皮
Next season
Neymar 古天狗 Oscar
夏天有得簽人嘅話

又講真話
車區兩大權威 🐭🦅
又係到ff買到球星
仲jovic
已經係鍠既人啦
車區兩大權威 🐭🦅

你吹奏自己就算啦,咪撚痴埋落鷹到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞