[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
恨我對你以半年時間慢慢的心淡

說好的騎撚住你垃圾獌呢

馬德里有落!
垃圾獌可以日日都有得騎

夏呢單無論真假都算係breaking news
你叫我最快樂 你也叫我最心痛

愛在迷惘中
你叫我最渴望 卻也叫我猜不中
誰可以這樣折衷

要說永遠愛吧 卻怕仍然未相信

愛在迷惘中
你叫我最渴望 卻也叫我太心痛
誰可以這樣折衷 

OH... 相擁 心痛
當佢上訴到+夏留
Next season lineup

Hazard Jovic Pulisc
LFC
Kante jorginho
Sandro Luiz tinson Rj
Kepa
出面話鏝猁夠整隊B隊,我地車路士一樣得

柏 西 安
巴 高 乞
朗 超人 天神 azp
卡巴
降班就得
究竟簽品簽到高狗
究竟簽唔簽到高狗
有無人開始掛住傳奇卡囂
有佢後防定好多間唔使又識窩利入靚波
Cahill走埋 得番切袋係homegrown
No.10 shirt➡️RLC
唔使擔心 我轟有八小福上緊位
Rlc Cho Ampadu Rj Tammy Christensen kepa pulisic
閒話到此遺憾到此
結論是回憶總要到此
世三你難忘記
這傳奇遺憾終需棄置

有安仔過日子
其實夏要走真係唔洗咁sad 一早已經係預料之內
如果真係要打sarriball
依家最緊要都係要買過前鋒同左閘
最好就買到Jovic
佢既支點同入球能力對車果場已經有目共睹
之後等切 cho 美國隊長 rj慢慢擔大旗
唔一定要買啲定哂型既球星
一黎唔會過黎扮大佬又唔洗驚唔岩用哂錢

一直等緊一個自家青訓上到泰利咁樣既球隊地位
但呢廿年真係得泰利一個
本土既a高 同 撚伯都唔係我地青訓出身

明明呢幾年啲青訓又唔係差
但仲未見到有個咁既人出現
丹麥女孩躝 七小福就夠
肯撚定係美國隊長
https://www.standard.co.uk/sport/football/crystalpalace/crystal-palace-want-to-sign-chelsea-loanee-michy-batshuayi-on-a-permanent-basis-a4140416.html

Batshuayi has scored six times in 13 appearances since his arrival on loan from Chelsea, transforming Palace's previously blunt attack, and Hodgson said of the 25-year-old: "If Michy Batshuayi was going to be available, either on loan or buy him, I would be very happy with that.
898世三
華碩幾年約?
等睇比蝗㩒撚住黎搶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞