[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
其實佢角球罰球十二碼都可以踢晒
如果40M真係抵到仆街
馬體會走4件主力
卡奴>>>>>夏狗 Pepe=新卡奴 !
好流
熱狗條數點計出黎
但立即買番人重建wor
香港女首富準備踢走西女人,即將係倫敦揸車

用達仔頂基沙文
叫沙狗吸引koulibaly算,同超人組成黑鳩中堅
大劉終於要捧紅西女人
大劉入主啦
如果係咁都係迪加被取代
朗狗 > Telles
If Hazard is sold and the ban is delayed - Chelsea are interested in Philippe Coutinho. His agent is Kia Joorabchian, who Chelsea have done a number of deals in the past. (via @bbcsport_david) #CFC #FCB
100m水貨
唔好要古天奴呀屌 都冇位佢踢
買古天奴死全家
https://football.fanpiece.com/m/ChelZfan/c1347854.html
咁分析黎講好似冇得簽人既機會都幾大⋯
Odoi tammy pulisic
Cheek Jorginho kante
Emerson luiz rudiger James
Kepa

真係唯有咁 再收Mount同tomori黎用
呢段似9up:
有消息指出,目前陣中屬於借將嘅高華基治同希古恩,都會因為無法被車路士正式簽下,所以必須於租借期屆滿後回歸母隊。
有消息指出,目前陣中屬於借將嘅高華基治同希古恩,都會因為無法被車路士正式簽下,所以必須於租借期屆滿後回歸母隊。而冬季轉會窗已經加盟嘅普利錫,會因為只係完成簽約後被外借至多蒙特,夏天屬於外借歸隊,所以無損呢位美國國腳來季為車仔上陣。

淨係睇呢到就知個source 係流.....
之前其他嘅轉會傳聞聽下FF下就算,古天奴呢單喺電話佬離隊個消息證實咗之後就吹到行一行,應該係幾大機會

但係可以預計會令到車迷分裂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞