[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
夏神無野欠車
同樣車都無野欠佢
好黎好去best ending

佢欠左球童
世三走咗之後 可以諗下棄用433 陣式
反正個陣係某程度上係為咗配合佢係左翼發揮 而家冇咗個咁嘅人
如果假設轉會果度final appeal 失敗 可以試下4231

Tammy
朗狗 毒毒 美國仔
切 佐仔
Emerson 迪加 電欺 azp

之前大家見到阿朗係有改造打前一格嘅空間 條撚樣係有走位意識 我就覺得毒毒係有進攻能力 但只係佢要轉位做攻仲需要時間磨合 打sarri ball 佢應該可以係中間做一個支點 唔駛下下搵唔到人傳

覺得呢個陣都打到sarri ball 咁當然都要沙狗肯覺悟試下轉下陣

得切同佐打防中會唔會789

要煙狗轉陣,不如叫條廢老諗下點踢返好sorry ball好過啦

係都切同毒毒換位啦
Cahill走埋 得番切袋係homegrown

傳奇巴克利 天神
牙朗好似都算home grown 記得佢後生好似踢過保頓幾年
夏神無野欠車
同樣車都無野欠佢
好黎好去best ending

佢欠左球童

yes. 應該踢多條仆街幾腳
其實夏要走真係唔洗咁sad 一早已經係預料之內
如果真係要打sarriball
依家最緊要都係要買過前鋒同左閘
最好就買到Jovic
佢既支點同入球能力對車果場已經有目共睹
之後等切 cho 美國隊長 rj慢慢擔大旗
唔一定要買啲定哂型既球星
一黎唔會過黎扮大佬又唔洗驚唔岩用哂錢

一直等緊一個自家青訓上到泰利咁樣既球隊地位
但呢廿年真係得泰利一個
本土既a高 同 撚伯都唔係我地青訓出身

明明呢幾年啲青訓又唔係差
但仲未見到有個咁既人出現

馬神 阿巴咸
簡迪 加 高狗做後 攻中用切
好想睇下呢個陣
冇武神接夏神班
諗起都硬哂
嗰拳頭
#CFC #LoanArmy

TOP 10 (Mins Played)

1. Fikayo Tomori (4512)
2. Reece James (4005)
3. Tomas Kalas (3586)
4. Mason Mount (3565)
5. Nathan Baxter (3420)
6. Todd Kane (3363)
7. Dujon Sterling (3307)
8. Trevoh Chalobah (3273)
9. Michael Hector (3242)
10. Tammy Abraham (3240)

收返2 3 4 6 7 10

kalas no la
呢到得嘅係 2 4 7 10 咋
同埋意甲pasalic
世三走咗之後 可以諗下棄用433 陣式
反正個陣係某程度上係為咗配合佢係左翼發揮 而家冇咗個咁嘅人
如果假設轉會果度final appeal 失敗 可以試下4231

Tammy
朗狗 毒毒 美國仔
切 佐仔
Emerson 迪加 電欺 azp

之前大家見到阿朗係有改造打前一格嘅空間 條撚樣係有走位意識 我就覺得毒毒係有進攻能力 但只係佢要轉位做攻仲需要時間磨合 打sarri ball 佢應該可以係中間做一個支點 唔駛下下搵唔到人傳

覺得呢個陣都打到sarri ball 咁當然都要沙狗肯覺悟試下轉下陣

朗狗打翼 阿婆都mark得死喇
慢撚到

kalas no la
同埋意甲pasalic

1 其實都唔差
我幾鍾意佢

kalas no la
同埋意甲pasalic

其實丁力個定位係閘定翼 依家兩頭唔到岸咁
kalas no la
同埋意甲pasalic

1 其實都唔差
我幾鍾意佢

我覺得要借去英超打多季

kalas no la
同埋意甲pasalic

Todd kane kalas搞咩
我早幾年覺得佢地有料
特別kalas 當年對利嗰場
假設華石嚟 搭pasalic加毒毒
加埋舒服 切 雲基 傳奇 條中場線好似有板凳深度 但係除左切 毒毒 華錫 全部2線尾料

唔敢想象下季左安右柏度中間西瓜 車會入到幾多球
kalas no la
同埋意甲pasalic

1 其實都唔差
我幾鍾意佢

Tomori 等雷sir退落嚟先啦

kalas no la
同埋意甲pasalic

我早幾年覺得佢地有料
加埋舒服 切 雲基 傳奇 條中場線好似有板凳深度 但係除左切 毒毒 華錫 全部2線尾料

見到雲基已經唔洗討論啦
pasalic天花板有一線
舒服就肯撚定一線
kalas no la
同埋意甲pasalic

我早幾年覺得佢地有料

見到雲基已經唔洗討論啦
pasalic天花板有一線
舒服就肯撚定一線

雲基幾好用我覺得
但傷多過踢
kalas no la
同埋意甲pasalic

其實丁力個定位係閘定翼 依家兩頭唔到岸咁

依家翼會好d
打閘會放題
最驚整件bale 黎當無數
又易傷又扮大牌
下季收番pasalic踢 我即刻印波衫
不過睇死沙狗會話佢無防守
最驚整件bale 黎當無數
又易傷又扮大牌

下 有件bale我都J
我最驚世三走 我地完全唔買翼
如果唔係當年傷ACL
雲基依家搭毒毒 舒服條中場線會好癲
下季陣容

CHO Higuain Willian
RLC Kante
Jorginho
Alonso Rudiger Luiz AZP
Kepa

Bench
(求撚其買一個英人龍)
Reece James
Christiansen
Emerson
Kovacic
Pulisic
Giroud

100%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞