[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
下季陣容

CHO Higuain Willian
RLC Kante
Jorginho
Alonso Rudiger Luiz AZP
Kepa

Bench
(求撚其買一個英人龍)
Reece James
Christiansen
Emerson
Kovacic
Pulisic
Giroud

100%

講真 熱刺咁既陣容都入到歐聯決賽
我唔覺得我地無機
下季陣容

CHO Higuain Willian
RLC Kante
Jorginho
Alonso Rudiger Luiz AZP
Kepa

Bench
(求撚其買一個英人龍)
Reece James
Christiansen
Emerson
Kovacic
Pulisic
Giroud

100%

講真 熱刺咁既陣容都入到歐聯決賽
我唔覺得我地無機

輸教練
Cahill走埋 得番切袋係homegrown

傳奇巴克利 天神
牙朗好似都算home grown 記得佢後生好似踢過保頓幾年

切袋天神巴膠乞衣頭
仲有成埋等上位青訓譚仔,MM,RJ
如果預青訓有得踢呢樣野就唔多使擔心
Tomori 無睇開,Hawks覺得佢定Zouma 好d

傳奇巴克利 天神
牙朗好似都算home grown 記得佢後生好似踢過保頓幾年

切袋天神巴膠乞衣頭

英人同Homegrown 一定夠
下季收番pasalic踢 我即刻印波衫
不過睇死沙狗會話佢無防守

係阿特蘭大都唔係必然正選,你班撚屌有無睇波架

Zouma今季踢得唔差架喎 應該好過天神

緊係Zouma 英超經驗豐富咁多 同埋今年有入選法國國家隊

不過覺得Zouma留隊機會唔高

沙sir 咁信Luiz Rudiger 兩個正選位穩陣
Christensen 球會重點培訓 至少要比佢做third choice 同留個bench位比佢
Zouma 呢d 級數應該唔肯同你做fourth choice

留Tomori 都係一個唔錯既選擇

Christensen 球會重點培訓 至少要比佢做third choice 同留個bench位比佢
Zouma 呢d 級數應該唔肯同你做fourth choice

Zouma true blue
摩2期 走剩佢同安 隊長

依家頂級球會中堅全部要識用波
zouma 波底咁差都好難係大會立足

tomori 會肯做第4中堅?
#CFC #LoanArmy

TOP 10 (Mins Played)

1. Fikayo Tomori (4512)
2. Reece James (4005)
3. Tomas Kalas (3586)
4. Mason Mount (3565)
5. Nathan Baxter (3420)
6. Todd Kane (3363)
7. Dujon Sterling (3307)
8. Trevoh Chalobah (3273)
9. Michael Hector (3242)
10. Tammy Abraham (3240)

收返2 3 4 6 7 10

屌 kalas t.kane同hector仲係度

tomori 會肯做第4中堅?

留Tomori 都好,英人同埋都唔太差
講真下季rj唔係空降正選可以擺睇

開季點都係Azp正選先,佢應該會杯賽同後備出下,Zappa 就賣

Cheek CHO James Mount Tomori Abraham Ampadu

青訓出頭天

傳奇巴克利 天神

切袋天神巴膠乞衣頭

乞衣頭咁矮
轉打防中啦

開季點都係Azp正選先,佢應該會杯賽同後備出下,Zappa 就賣

Cheek CHO James Mount Tomori Abraham Ampadu

青訓出頭天

如果係買到高華狗
Mason Mount就借去英超再睇

唔覺佢ready打車仔一隊
傳奇巴克利 天神

切袋天神巴膠乞衣頭

乞衣頭咁矮
轉打防中啦

而家話轉緊佢打閘
“Hazard and his wife Natacha are already looking at houses in Madrid and what school they’re putting their three children into, the international school probably, and living not too far from Raphael Varane and Karim Benzema.” (via @LaurensJulien on ESPN FC) #CFC #RMCF
“I don’t think the Hazard saga will last very long though, I think the two clubs will find an agreement very quickly. everything is pretty much all in place, It’s just about the transfer fee and the bonuses and the structure of the deal” (via @LaurensJulien on ESPN FC] #CFC #RMCF
Hazard Replacement

griezmann
Dybala

griezmann
Dybala

美國囝
俾zouma拖肥 可唔可以用digne交換
最驚整件bale 黎當無數
又易傷又扮大牌

下 有件bale我都J
我最驚世三走 我地完全唔買翼

寧願張筆錢轟落迪禮治好過
翼買多隻後生幻幻都夠...利華隻布蘭特都幾好

griezmann
Dybala

不如買拖肥件左翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞