[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
冇100m英鎊或以上 = 英超病夫
其實歐霸決賽都未踢就去掘金都幾癲,球會係咪無plan過入到決賽
一年約
有1億算比面
當係感謝多年貢獻

非車迷出身
想踢蝗好正常

比著你係車迷
本身踢緊華倫
有日車搵你
你都想完夢

返而3年內
我覺得歐聯仲大機會過英超
MMA都入到決賽
哥狗鏝仲有排玩
Marina 話事
好似係慈善赛 關猶太人事
係阿巴莫域治 親自發板搞 所以無得SAY NO
師兄衰咩
都有差唔多兩個星期先踢,算啦 一陣無比賽班友又話無態,好撚難服侍
反而得哥狗有心踢
真 老闆足球
唔講仲以為已經完季 又去美國表演 又官宣夏狗lan
正式宣佈 最大讓冠手足係車狗上上下下既management team
#CFC #LoanArmy

TOP 10 (Mins Played)

1. Fikayo Tomori (4512)
2. Reece James (4005)
3. Tomas Kalas (3586)
4. Mason Mount (3565)
5. Nathan Baxter (3420)
6. Todd Kane (3363)
7. Dujon Sterling (3307)
8. Trevoh Chalobah (3273)
9. Michael Hector (3242)
10. Tammy Abraham (3240)
一開始世三係Twitter話黎車仲覺得佢當車係踏腳石,點知一踢踢到29歲都黎, 其實都無野欠車
日日操都贏唔到阿狗架啦
其實一早預左走 有哂心理準備
兩年前都話離隊啦 都算係咁
有咩好欠,隊波自甘墮落
無可能叫人陪你
可能用10號衫引大袋留低簽約
Number真係比球員打飛機用
球員覺得被球會需要既重視程度掛
講真佢何得何能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞