[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
老鼠好迷青蛙
David Luiz: "We've top-class players and we have good young players. Ruben has had the best season of his career. Callum was doing amazing until his injury. This is a talented generation at Chelsea and I believe in them. I love players like Reece James, and Abraham and Mount."

David Luiz: "For me they have the level to be with us and try to help the team. It is a big opportunity for Chelsea to bring back these young players, especially because they are English. We can build some legends for the club."

雷狗下令用三青訓

Talented generation 人唔笑狗都吠
BBC David Ornstein doesn’t expect Chelsea fans to hear about Chelsea Transfer Ban till July.

Chelsea targeting Cavani as their main striker next season.

Asensio, Coutinho, Zaha are potential replacement for Eden Hazard.

7月

Zaha最似樣
因為3個入面佢最平

zaha ok
但hazard replacement 就差啲

如果50m真係啱數,但都要睇蒸宫放唔放人
個勢似電話佬終於達成轉會疤菜嘅願望,咁古一招個疤菜夢就到夢醒時份,據聞車係唯一有興趣嘅球會,只要轉會禁令暫緩甚或取消,就會成事
個勢似電話佬終於達成轉會疤菜嘅願望,咁古一招個疤菜夢就到夢醒時份,據聞車係唯一有興趣嘅球會,只要轉會禁令暫緩甚或取消,就會成事

又係著人舊鞋

又係著人舊鞋

咁又100m
Zaha最似樣
因為3個入面佢最平

zaha ok
但hazard replacement 就差啲

如果50m真係啱數,但都要睇蒸宫放唔放人

佢地或者想要我地亞衣

又係著人舊鞋

咁又100m

唔會貴過世三買啦
油狗仲asensio 又想幫人練兵?

冇啦,鍠只會offer巴爾,一定唔會比伊斯高阿辛斯奥呢d當打球員走

但係巴爾不了
老鼠好迷青蛙

我迷御坂美琴

冇啦,鍠只會offer巴爾,一定唔會比伊斯高阿辛斯奥呢d當打球員走

但係巴爾不了

Bale返熱廁咪撚嚟 all in 古天狗 大巴拿啦油狗
又係著人舊鞋

咁又100m

唔會貴過世三買啦

古一招適合傳控足球,而且有遠射

但係巴爾不了

大巴拿除咗靚仔有咩可取

但係巴爾不了

大巴拿除咗靚仔有咩可取

沙狗: 成隊拿記go che
夏狗

你追撚含你o既事,你幫球會涯左咁多年都會尊重你決定

但係你(1)決賽前搞咁多野影響軍心; (2) 追撚含追得咁明顯,搞到個賣價咁7,你可唔可以多d 專業道德

真心唔覺得夏狗o係歐霸決賽會出盡力踢,預左輸算
夏狗

但係你(1)決賽前搞咁多野影響軍心; (2) 追撚含追得咁明顯,搞到個賣價咁7,你可唔可以多d 專業道德

近幾場已經成日發夢 同空氣one two
夏狗

上年都玩曬深喉想佩狗買佢啦

正宗臭雞
夏狗

出盡力都預左輸
David Luiz: "We've top-class players and we have good young players. Ruben has had the best season of his career. Callum was doing amazing until his injury. This is a talented generation at Chelsea and I believe in them. I love players like Reece James, and Abraham and Mount."

David Luiz: "For me they have the level to be with us and try to help the team. It is a big opportunity for Chelsea to bring back these young players, especially because they are English. We can build some legends for the club."

雷狗下令用三青訓

不如兼職埋足球總監算啦 實制衡到西女人
有無人支持鼠蛇做車仔既體育總監

撐!

撐!

好安答!
Zaha最似樣
因為3個入面佢最平

坐底70m

我覺得50幾m應該得
中下游好少賣到咁貴
如果大會肯出價球員多數想走
同埋中下游唔似大球會肯同你燒錢
佢地冇寧願擺你係bench都唔賣既本錢
其餘2個起碼80m

VVD 70

但係巴爾不了

Bale唔傷真係勁到痴線 真係可惜
當年仲係熱狗個時真係一個保全家 當年世一右閘馬干撚狗咁撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞