[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
成班基佬點敢搞事
佢地有球迷唔想升班住架

所以季尾d波有d鬼
曼聯中場安達靴里拉喺英超煞科後,亦正式離隊,結束5年紅魔鬼生涯。唔少輿論認為曼聯今季未能打入前4位,係因為前任領隊摩連奴開壞個頭,繼任人蘇斯克查「虎頭蛇尾」,兩位主帥需要負最大責任,呢位29歲西班牙中場依家「無官一身輕」,決定要為「寸王」同蘇B平反。

安達靴里拉話:「我哋每位球員都必須承擔責任,將責任推卸畀人係唔公平,當球隊踢出一個糟糕嘅球季,75%責任都喺球員身上。成績唔好嘅時候炒領隊,看似理所當然,但其實每個人都有錯。」

安達靴里拉仲爆料,話球員曾經做過「非常差嘅事」,雖然冇講明係咩事,但英國傳媒指好可能係話,球員故意放軟手腳表現差,令摩連奴被炒。如果真係咁,「寸王」就真係死得冤枉。

咁誠實
摩sir是無辜的
【Now Sports-體育】車路士領隊沙利雖然帶領球隊以英超第3名重返歐聯,但亦是班主阿巴莫域治入主後,首位從未給予小將地標機會的主帥。

沙利(Maurizio Sarri)向來不太愛輪換,今季首度帶領車路士保持了這樣的風格,於整個英超賽季從未給予青年軍首度為一隊披甲的機會,是班主阿巴莫域治在2003年入主後,首位領隊造出這樣的紀錄。

事實上,就連經驗豐富的後備門將韋利卡巴尼路、中堅加利卡希爾、翼鋒域陀摩西斯都只曾兩度上陣,至於18歲後衛艾芬安柏度踢了5場,但他在2017/18球季於前任主帥干地麾下作地標戰。沙利今季被車迷批評不肯重用18歲翼鋒赫臣奧杜爾,這名英格蘭國腳同樣在上季作地標戰。

在阿巴任內,雲尼亞里、摩連奴都曾5次給予小將於英超地標上陣,至於安察洛堤、干地就有兩次。

真係乜都有得講
睇獌以為全隊都係鬼 但daddy走左之後除左普巴其他人似真係廢
體育精神
簽maddison啦
58m>43.7m都算係咁啦
因為CHO 同乞兒頭俾之前個領隊出咗地標
狀態飄忽 sarri戰術唔啱佢打
雷斯副隊
如果夏季有得買人 相信大家都好期待西女人會買啲咩返嚟
車區球王獁C亞呢?
英超買人其實最穩陣
一堆後宮
痴鳩線
賣達子可以諗到去J基沙文

車迷谷撚咗幾耐
唔比註冊人姐,用夏狗筆錢回購摩sir啦
who need hazard when we have Jose
夏狗早走幾年的話Jose仲教緊車
Callum Wilson = next year striker
打包埋frazer啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞