[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
以後波衫都印LOFTUS-CHEEK#12
迪治尼好d
論實力 今年鏝利一定勁過哂鍠疤拜 但論名氣仲差好遠 特別係鏝城 d球員追住d名氣球隊黎join都冇計
1.2億以下都咪放
鏝猁勁咋
不過古天奴咪都係走
垃圾車又冇野心想走都好正常
你話我地成績好似鏝咁就話可以阻人去蝗疤姐
呢5年車攞兩次英超
鏝攞兩次

得鏝痢勁
我地歐聯又太7既
鏝又好好
歐聯呢
對上4強冇記錯都5年前
做左幾多年16郎呀
摩三干二柒到
連埋干一係冇歐戰
想問有幾勁
年年奪冠之後個轉會閪撚到
點同人鏝年年課水比
好我地好多
賣夏都唔係問題
係擔心車仔行阿記條舊路

年年賣主力變selling club
爭歐聯變爭冠再變爭四
下年冇夏好大機會連歐霸都冇得踢

一年一年折墮
高層冇心搞 球迷要求不斷降低

依加要死攬沙狗踢進攻足球
可見將來都唔會夠鏝痢爭

最後就變到好似阿狗咁踢華麗足球十年冇冠
都覺得自己好掂咁
唔會啦,阿記夠唔夠膽All Cash 去天價買龍門
淨係呢樣野都知道有分別啦
岩呀
位於倫敦,近年歐聯十六郎
季尾力爭3344為目標
目標成功而球會歡呼

估一球會
相傳雲加試過拎90m買...
唔記得邊個當時唔知係咪空氣炮
無可否應而家球星轉會揀領隊>球會
高普簽vvd, Allison
鏝簽個堆星
佐仔揀沙利唔去鏝
垃圾巴尻讓返件8號俾切啦 我切先係新林伯! 一係著10號!
The Spanish giants are willing to take a huge hit on Bale’s wages too, with the season-long deal covering just half his pay.

Spurs’ transfer committee are discussing the possibility of a loan but have ruled out a permanent deal for their former superstar.

He gets north of £600,000 a week at Real but would have to accept less than half elsewhere.

Real will take an offer where a club pays around £250,000 a week for Bale’s wages PLUS a £10m fee for a season.

簡單o的講就係只係熱刺肯比10m+25萬人工就得

Bale 都有人食埋 我地咩都無得食
西女人又贏一仗
藥煲回塘要黎做乜
昨日阿狗
今日車狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞