[由這一分鐘開始計起春風秋雨間] 車路士球迷暨鍠狗B隊討論區

1001 回覆
80 Like 4 Dislike
你比光頭佬揸數三年前就買左世三
根本佩狗就唔想要
你垃圾車唔放佢仲開心
佢寧願用兩三億買尼馬都唔想130m買世三
夏狗=呃撚含嘅愛情騙子
咪FF 啦
就算賣到好價都唔比買人呀
西波到2021
Marina: 你不給130m英鎊,我全轟同你死過,1年用殘夏薩特,我轟不是英超病夫
咁先做嘢㗎嘛,真係比人當英超病夫咩…
西女人要買手袋呀 邊個話要買人
幾時傳下巴塞收購安既新聞
世三既聽夠了
鍠唔肯用超過50m簽Jovic CAS當我求下你延遲禁令一個轉會窗啦
我覺得呢個夏天點都會買多左翼,係睇下dllm定big name,安、柏、大袋狗唔續約嘅話,下年暑假就得返一隻翼
召回英超冠軍主力傳奇moses
夏神走已成事實,其實利多過弊
大袋可以上位,同pulisic一人一邊。安同柏以老帶新。
有機包埋華碩,中場配置就完成。
有多成100m, 可以買到dybala/ grizeman果d做假狗都好
好黎好去。已經好明顯佢上年暑假都想走,但幫車仔打番入前4加拎埋歐霸就光榮離開去尋夢。

正如你好鐘意果個女仔,但而家個女朋友對你200%好,始終你都會去番你鐘意果個女仔度。

Respect Respect Respect

Btw hawk 有無其他重磅轉會操作消息
好價錢ok, 始終要move on
賤賣 = 英超病夫,軟皮蛇
見到個25古場場比人入幾球好治癒
油狗出手 必定賤賣
我地係大球會
但要追上蝗呢個level都要花一段時間
西女人連遞左紙反晒面既哥狗都賣到好價錢
無擔心過賣唔到好價錢
七八年前仲話 英超廢過西甲 人才係咁走
今年可以話英超盛世 都仲係走 真係好唏噓
總之 賣低過£100m = 英超病夫
啱ga la 洗走哂d比利時狗 留下既只有忠臣
英超盛世 我地打歐霸咋
關咩事
Mata 會長都計
無林狗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞