汽車用品店員,你問我答 (3)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
16oz 要 8月尾呀....
u may try CG P40
自己一噴一抹就 ok, 唔洗出去比人做
有好多選擇 wor, 3M 同 Chemical Guys 都有, 你睇睇唔明問我
https://www.hkcarproduct.com/product-category/car-interior-detailing/
唔該巴打 我就係見有好多 但唔知邊啲必要啲無理由全部樣樣都買曬咖嘛
洗車洗唔甩, 似係污糟野食哂入個窗出面條膠邊到,
一抹就成手黑色, 好難洗得甩
如果已有 nonsense 個支, 用左先
未買, 諗住順手係你到買埋
好, 就買佢試下
又係巴打到課咗差唔多700蚊
車內擋風玻璃應該點清潔...應該好多口氣 油脂之類..
Window clean plus 一抹可唔可以清曬?
又準備課4舊水😂
yes
好 即pay
想打理下部車都咁難....呢個天氣.....
我都係,我仲要泊露天,成日覺得洗完過幾日又落雨就唔想洗
坐等發貨 好天少少即開工
P40怕唔怕噴到膠件 /玻璃
同埋用完泥膠可唔可即噴
香港人加油

5/8 九巴不合作運動 正式啟動!!!
https://lih.kg/abDpOOU

TG group
https://t.me/joinchat/OmURXQ09pQAlcm8-nJTDLA
譴責你仲唔發貨
咩料?星期二晚先比錢今日寄有咩問題?
係唔係要尋日 8 號風球要順豐上黎收件?
等唔到請唔好再黎
你當我小氣我會 mark 低你 account and it will be banned forever
我睇官網
Applicable Materials: Painted Surfaces Glass Clear Plastic Vinyl Rubber Plastic
Applicable Locations: Exterior Windows Trim Wheels
膠件應該 ok

同埋用完泥膠可唔可即噴
yes
純粹講笑,唔好嬲

講下笑你都擺人上Facebook ....................

之前仲不停留言咁撐你檔嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞