[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 4

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
佢地程度有限 根本美劇就係走唔出個框架,每套美劇都成日俾人笑爛尾
話就話要平衡娛樂性同趕埋尾,但現實就係佢地根本寫唔出season 1-4 果種plot
睇黎cersei d戲份擺晒係最後幾集
其實第一次咁樣入應該入唔到
今集好正喎 幾個角色storyline都差唔多Wrap up左
仲要low key用Sansa Theon重聚同埋missandei既對話串Dany同Westeros格格不入
winterfell vs nk
kingslanding vs nk
daenerys vs jon
個人心水
覺得西后會俾是旦一個細佬打死(佢細個個預言)
熊島女今集繼續型

有個問題,乜bran唔係睇到未來嫁咩?點解d人問佢龍火對屍鬼有無效佢會話唔鳩知無人試過?
玩素股姐可能
好撚正,坐定定讀對白就有錢收
好似係睇過去
sophie 都係23歲, 大佢一年,
點解正禁撚多

造型問題 英國妹著衫.....
Sansa其實都係麻麻地
睇到過去, 睇唔到未來...
佢睇到既野都係raven 睇到既野 (有錯請插)
16歲美國合法未
接受唔到第二次刺激

諗到之後既劇情
加多部魔鏡號就正
好似teenager 主要係無咩女人味
公道講句 咁多少因為肥佬自己都寫唔完
肥佬本身話七本書寫完 但就愈寫愈厚
但電視劇如果你一個season都廿集 太把人屌鬼
s8 最後4集都已經要拉長
我法國英國女人好極端,一係就走肉地向,一係就骨感向
keira knightley 呢D又唔會好似佢咁有肉。
Maisie 同Sophie呢D唔 KEEP住操FIT自己應該好快做肥婆

洗眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞