[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 4

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
有無人一路睇Arya嗰幕一路希望佢唔好除哂
感覺好似睇自己細妹同人扑咁 (比喻嚟,唔使call FBI)
最後原來arya先係nk
臭西咩?
覺得佢今集挑dany機好型
好有north men既傲氣
書入面打得最精彩嘅ROBB 對 JAMIE 但佢一幕就帶過左
然後私生子之子個打鬥真係拍到BATMAN第三集咁
我真係唔敢想像打夜王可以拍成點.....仲要CEISEI 會尾刀北境
雖則話已經用到拍電戲嘅成本去做,但電視劇真係電視劇,個畫面做得比唔上電影
仲要跟據過去季度,一季唔會有好多場大仗會打,好難想像之後佢點交代D野
唔出奇
之前紅衣女巫都預言過arya會shut blue eyes forever
佢要大戰前"大戰"都OK
但可唔可以一兩個鏡頭輕輕交代吓算
唔想知咁detail
我本來諗住可以眼前一黑就算,點知咀都算,個衰妹仲要幫手除人條褲
exactly 佢全露都唔想睇 好想unsee
其實後面四集都好長 你當集半 即係都有六集既長度
賭邊個死不如賭下邊個係最終BOSS
1. Night King
2. Cersei
3. Daenerys
無啊!自己除
Sam
見到jamie係winterfell走來走去
可能有人暗中監視但都好好笑
佢犯個將多罪
我都數唔晒bran果悟the things we do for love
都唔緊要,衰妹仲要玩COWGIRL
之後4集都差唔多80分鐘
如果個故事要講得完
起碼要打埋同西后果場
照計打NK唔會一集就打完 所以應該有3場仗
我咩都唔知啊!
唔止集半
之後有3集都兩個鐘
可以當佢兩集咁睇
你同FD REU 食飯都唔止吹一個鐘啦
HBO 表示撚狗咁撚你班FANS
8年
兒童色情 兒童色情 兒童色情 兒童色情 兒童色情 兒童色情 兒童色情 兒童色情
屌自膠
當我冇講過野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞