[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 4

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
Jon snow怕火架, 第一季幫lord commander打嗰兩個死人嗰時咪燙傷咗
講plot twist red wedding其實好小兒科(可能中國人細個睇慣鴻門宴)

GOT plot twist排名
1. Martell 爆頭
2. 教堂大爆炸
3. Joffery 無先兆毒死
4. walk of atonement
5. traitor
6. red wedding
7. tryion 殺老豆同雞
8. hardhome突襲
9. ned stark真係斬頭死
10. jamie 推bran / jon復活
今集撩得有啲多...
人養同野生既分別
同埋做對手戲果個arya都比較細粒
無被劇透之下睇完呢集呆咗
Robb
真,飲飽食醉 送你上路 好正常
白色長髮walkers好似話要由night king bb仔執返黎養大架?
重睇啦
龍媽咁撚矮都好意思講呢句對白
食屎啦臭八婆
尾個兩季都無乜特別深刻
150-170都係鐘意180
剩係識掟錢做大場面
https://youtu.be/vw2SaHkGfss
Arya隻豬真係喺第二集死咗
仲有greyjoy lannister
全部都係女人
Little finger 死算唔算
原本以為Sansa 真係咁蠢
去死好過扑野
唔想連續感受兩次自己個女俾人食左個感覺
其實wiki寫Kit Harrington都173
唔高但係未算矮
原來GOT都係女權野
鬼佬算矮啦
greyjoy無J仲man咗咁多
好型棍

講真, tryian入咗龍女陣型後
無一次啲plan係work, 次次都fail
而且係fail得好大獲果隻...成個角色IQ低咗咁多
我係老闆一早炒撚咗佢
Jon成日比人串矮
“ If you think this has a happy ending you haven't been paying attention “ - Ramsay Bolton
即刻諗返起覺得堅感動
但明明對robert冇咩特別感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞