[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 4

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
對面有步兵,唔放人守俾對面直衝到城牆?
空打空,地打地,做得步兵就係咁
對人就望弓箭射唔中自己
對龍就望咪鬼噴落呢邊
好似鏡頭見唔到佢喎,淨係得 WW . 有D 古怪
覺得單身既應該唔洗死
Jon snow同龍母講完佢真名
龍母直接話咁你都係正統繼承人
Jon snow個樣擺到明係到講緊: 你淨係掛住你個繼承人位有冇諗我地
need someone taller
應該好遠, 咁多年儲既死人
重要係一路打全部死既人即場變自己友再打
人類果邊淨死守既話輸只係時間問題, 所以一定係睇點殺到night king
NOW E version 55 mins 有無CUT 到?
我發覺北境依家有名既領土全部都變晒女人
STARK, KARSTARK, MORMONT

我再講多次...HBO公布既時間係包左RECAP
所以全部減3分鐘
可能半集就收cersei
跟住內鬥, 睇jon snow同龍母
arya我屌
arya其實幾大
睇佢仲係矮得得咁, 硬係覺得要call FBI
其實仲有好多迷團未解。。。
white walker 南下就係想 endless night 咁簡單? 真係就咁一句就當解釋咗?
成個 Dorne 消失咗
睇怕都係草草收場

btw, opening credit 同之前啲 trailer 成日都有出 winterfell 個 crypts, 好期待會咩事會發生
全劇唯一好人係Tyrion,得佢問Bran洗唔洗幫手推走佢,笑到我癲
我都即刻查wiki先知佢已經22 歲
睇落仲係好細
身又矮個樣又細
谷地係果個弱智仔
可以殺人唔可以扑野?
谷地唔係北境.
冬恩似係cercie個八婆偷襲龍女果陣會補後砍佢一刀
諗起ep1 d meme
arya條網上自慰片係真定key上去
Cls自慰片都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞