[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 4

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
我仲未接受到我嘅Aryabb...
搵人話畀我聽 係第二個faceless man戴住咗Ayra塊臉啦
今集個個都見哂親朋戚友 啲death flags勁高
jaime
趕收工表表姐唔係s7 suicide squard咩
唔同呀
之前用咗好多嘅screentime
講個城主幾mean 幾頑固 ,幾憎stark啲人睇自己唔起
擺低晒好多蛛絲馬跡

到twist果一下, 觀眾會一種: 呀屌, 係喎!!!
咁嘅感覺

第七季果啲, 尊登比你睇arya同sansa對住鏡頭扮鬧交
arya拎把刀仔出嚟threat sansa...呢啲手法真係好低質, 最後咪又係求其殺咗littlefinger. 兩姐妹攬頭攬頸
隻龍俾佢騎已經係
似係共患難之後嗰種情多啲 似jaime同brienne嗰種bond
佢戲入面都成日俾人遺忘,現實都係,好慘
其實red wedding咪又係一野殺q哂
godfather 傳落黎既招數
plot twist話到明係twist 就唔應該有鋪陳
S5尾
stannis 燒完個女
準備打winterfell
露果少少洗唔洗咁激動
其實好怪,聽到條仔係Robert Baratheon嘅私生子私生子後好快就撩人地搞野 衰妹想坐正做queen呀
不過補充點 s6 自從話無得trial by combat
ceresi 同神醫有講過「d野準備成點」
原來就係wildfire
Cleganebowl hypeeee
WHAT IS HYPE MAY NEVER DIE
都唔係既
佢地本身都識重一齊逃亡過
經歷左咁多見番面
又準備打仗隨時係最後一晚扑下野真係人之常情
係問佢單野查成點
far more
上一幕定一集就係tyrion講緊
當年謠傳mad king放左好多係kings landing地底
準備攬炒
Arya 係處 Arya 係處 Arya 係處
講3次願望成真

我諗連red wedding都不及arya破處咁受廣大討論,google trend 今日係9:00左右,Maisie Williams age 成為左熱門搜尋
clouddrive有全人類記憶
想代入同邊個扑野都得啦

衰妹其實今年22歲,一早已經夠晒稱拍性愛場面
得tyrion理佢
You know nothing jon snow
神交點都不及有條幸福賓州
佢22都好,我都係接受唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞