許志安唱歌都唔差, 點解紅唔起?

443 回覆
93 Like 425 Dislike
梁漢文最紅個次都賣到十萬隻許志安五萬隻都有難度
又好似係
eason justin 把聲都爛爛地, kay又走音
反而李克勤安仔同高峰期差唔多
之前未屌心穎
送禮迎賓
正解
喜歡你是你
男人最痛
心血

愛你
我的天我的歌

其實好多歌都紅
係人柒,所以紅唔得耐
許志安都幾多hit歌但係首首都好撚用力聽得多好辛苦佢個班人入面蘇永康正d so I sing live不過份人就
最鐘意係雨後陽光同一步一生 爛泥 昨遲人反而麻麻
YouTube search 下佢翻唱學友 我應該
啱啱出道就話姐真係猿人樣,而家個樣都ok la,靚唔靚仔見仁見智,但至少唔係樣衰掛利申,軒仔粉絲
以前都成日聽愛你,豬先生,美中不足,大男人,一步一生,窮爸爸,苦中作樂,大愛,昨遲人

不嬲都覺得佢d歌好正 又易唱

但呢排一路loop昨遲人,冇辦法,太應景

講真佢樣好過絕大部分男歌手啦,話人樣衰之前照下鏡啦

如果話佢冇唱功可以聽下佢首大愛

利申:非打手,90後
其實真係好多hit歌

心血
徹夜纏綿
男人最痛
喜歡你是你
我的天我的歌
世紀末煙花
心靈相通
爛泥
昨遲人
一步一生
一家一減你
愛妳
眼前一亮

仲有合唱歌:
其實你心裡有沒有我
會過去的
美中不足
教我如何不愛他
安仔其實唱功幾好 高音好穩 但歌路太過單一 唔識唱快歌 但都有好多代表作
因為佢壞撚咗
以前最紅嗰時紅過古巨基,98-2003可以話無(香港土生土長樂迷) 人唔鍾意許志安,之後開始減產又間唔中有負面新聞先落返二線。之後把聲都回塘,無後生時咁有力
把聲好難聽
上個星期早霸王個男仔表白
仲揀左佢首你的男人黎做音樂
今日聽返而家成件事真係好諷刺
希望個男仔唔好好似許志安咁啦
我講緊既係冇丹田呢個概念,所謂既丹田既效果其實係由其他野控制

當然佢地緊係有分別啦,但個分別唔關丹田事
佢二千年已經做左手術,改埋唱腔
ching有冇教唱歌?我想跟你學野
無得比喇,克勤由出道係偶像派得靚聲
80年代尾90年代頭第一次紅慢慢練唱功
變相千禧頭傷完聲帶都仲有貨賣

老鼠安一直都發錯聲
好聽啲嘅講法係幾啱唱苦情歌
現實嘅說法係燒喉嚨去發個音出嚟
爛泥紅到pk喎果陣
歌好,認同。我第一隻出錢買嘅碟都係佢。

樣就⋯⋯
點解咁嘅水準都叫唔差......同期大把人好過佢, 克勤eason 蘇永康全部秒殺佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞