[Kpop]T-ARA討論區[1]去新地盤做山寨王

1001 回覆
32 Like 20 Dislike
以前鍾意過佢地
第一首聽係Day By Day
最鍾意孝敏
佢地每個人睇落都各有特色 辨識度好過E家好多團
好鍾意聽花英Rap
佢地以前全部歌都好好聽
個個都話個陣唔計少女時代 佢哋就係第一
估唔到搞成咁
到底當年跌落谷底嘅原因係咩
淨係大概知係因為成員迫花英退團 ?
想知多啲
冇惡意,只係想知點解今次Tiamo見親智妍都硬係覺得同以前唔同咗樣,係我錯覺定真係整咗少少?

成熟咗姐
冇惡意,只係想知點解今次Tiamo見親智妍都硬係覺得同以前唔同咗樣,係我錯覺定真係整咗少少?

成熟咗姐

我覺得佢瘦左好多

成熟咗姐

我覺得佢瘦左好多

佢係瘦左,好多網都咁講

咁就3年半 應緩紙重係到
好想奶芝妍對腳

三年半,四年半
好彩張海報買左兩張,遲下裝修之後唔驚冇得痴
今日睇到新聞 A團有飯去到簽名會上到台流鼻血 我驚我都會咁
新飯留名

btw 越南飯真係無得頂

咁答左咩?Gfriend ?

好似係blackpink twice
轉頭搵下搵唔搵得返段片先

https://www.youtube.com/watch?v=UVeG1nBieQg
係twice mamamoo bp momoland

之前明明鐘意Gfriend
唔通又怕累到佢地

我記得Gfriend係恩靜講
素素可能一時唔記得左

成熟咗姐

我覺得佢瘦左好多

佢係瘦左,好多網都咁講

係瘦得好緊要
比我感覺
似係有厭食症果D
希望佢地食返多D野
好鍾意睇佢地偷食野果樣

https://www.youtube.com/watch?v=UVeG1nBieQg

唔通又怕累到佢地

素素可能一時唔記得左

拎住個mic好似玩緊俄羅斯練膽大法

我覺得佢瘦左好多

佢係瘦左,好多網都咁講

係瘦得好緊要
比我感覺
似係有厭食症果D
希望佢地食返多D野
好鍾意睇佢地偷食野果樣

寶藍偷吃居麗肉
新飯留名

btw 越南飯真係無得頂

Occe巴

三年半,四年半

原來係四年半唔係三年半

唔通又怕累到佢地

素素可能一時唔記得左

拎住個mic好似玩緊俄羅斯練膽大法

佢地唔想答問題個樣好好笑

三年半,四年半

原來係四年半唔係三年半

你果張好似係120918
我記得團站真係好有心,印咁多張
可惜啲人去睇都唔識T-ara
好記得隔離對情侶零反應

三年半,四年半

原來係四年半唔係三年半

好記得隔離對情侶零反應

落左停車場追車

三年半,四年半

原來係四年半唔係三年半

好記得隔離對情侶零反應

落左停車場追車

你唔講我已經唔記得喺斜路等埋佢地出車呢件事
用手畀左心孝敏,佢畀返我
但因為兩隻手畀心,我冇第三隻手影相
想問下聽日T-ara係咪會來香港呀

大家好,萬眾期待的Dr. Gloderm 產品全球發佈會(香港站)聽日就係啦!

呢次發佈會將分為兩部分,分別係中環 AIA 歐陸嘉年華舉行Kick off ceremony,以及之後的Celebration party 將於中環Soho區 Levels club舉行。

Big Bang既勝利、前少女時代成員Jessica、女團T-ara及著名演員Yang Jung-won(梁定原)都應邀參加Kick off ceremony。
聽到都覺得興奮!

現在仲有Dr. Gloderm 面膜派發添!

記得留意呢個專頁,一有新消息,就會通知大家!仲有記得SHARE出去呀!

大家好,萬眾期待的Dr. Gloderm 產品全球發佈會(香港站)聽日就係啦!

呢次發佈會將分為兩部分,分別係中環 AIA 歐陸嘉年華舉行Kick off ceremony,以及之後的Celebration party 將於中環Soho區 Levels club舉行。

Big Bang既勝利、前少女時代成員Jessica、女團T-ara及著名演員Yang Jung-won(梁定原)都應邀參加Kick off ceremony。
聽到都覺得興奮!

記得留意呢個專頁,一有新消息,就會通知大家!仲有記得SHARE出去呀!

今晚8點開始
有冇人去?

聽到都覺得興奮!

今晚8點開始

全員?點解只係見到qri飯拍咁既?
好似話得夫人黎左
宜家最想知佢會幾點走?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞