[Kpop]T-ARA討論區[1]去新地盤做山寨王

1001 回覆
32 Like 20 Dislike
趕唔趕得切有海外con

唔覺會有...黎緊得泰國同日本
可唔可以好似 Running Man 咁
到最後戲劇性地唔駛散呀
趕唔趕得切有海外con

唔覺會有...黎緊得泰國同日本

除左已確定既泰場
好似話會有東南亞場
不過唔知有冇香港

不過Mbk啲野
你懂的
我要真港con
molamola...
都預咗有一日會散架啦 最緊要係佢地活得開心
唔係Queen's,但開始留意同鍾意kpop都係因為T-ara,聽到解散真係唔捨得。
如果真係有港con,都想買飛去睇,可以跟團購就好。
唔係Queen's,但開始留意同鍾意kpop都係因為T-ara,聽到解散真係唔捨得。
如果真係有港con,都想買飛去睇,可以跟團購就好。

想買炸 我買唔到都衝入會場睇
都預咗有一日會散架啦 最緊要係佢地活得開心

好後悔上次音樂節無睇
4月8號會去澳門出席音悅v榜年度盛典
http://kpopn.niusnews.com/=K1cobxx3
可唔可以好似 Running Man 咁
到最後戲劇性地唔駛散呀

冇可能。
而家佢哋當地人氣下滑,之前出碟無論音源還是銷量都麻麻,再加上成員年紀比較大,與其死守,倒不如各自發展。
515完約 517 出新碟係喵玩法?
續到12月都唔肯

澳門

5月14我公司有 big pj 去唔到呀

渣benz既素素
香港呀
點解無港場架
說好的港場呢
雖然如果得澳門我諗我都會狗衝去
澳門都九衝啦
https://www.facebook.com/GenesisGlobal.tw/photos/a.1266048883407059.1073741828.1266034046741876/1705229469488996/?type=3&theater

【百變女團 T-ARA來台 👑 完整體回歸】
出道八年 首場台北演唱會
T-ARA 感謝台灣粉絲支持 💘
絕對讓 Queen's 滿滿收穫而歸

【T-ARA 2017 Live in Taipei 演出資訊】
.日期:2017 / 5 / 13 (六) 19:00
.地點:台大體育館一樓
.票價:2800 / 3800 / 4800
.售票:2017 / 4 / 9 (日) 11:00 玫瑰大眾娛樂
 7-11 ibon、全家FamiPort、萊爾富Life-ET

澳門都九衝啦

組團啦
澳門場一定好多支那人
澳門都九衝啦

組團啦

舉手贊成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞