[Kpop]T-ARA討論區[1]去新地盤做山寨王

1001 回覆
32 Like 20 Dislike
有個問題
如果T4今年內黎港/澳搞CON
大家會唔會去睇

會,因為素素一定想我地支持T4

我當然希望tara東山再起。

Btw. Tarafans燈係咩樣
有個問題
大家會唔會去睇

你收到風??

以MBK思維推敲者
佢會用T搵盡每一元
有個問題
大家會唔會去睇

有個問題
大家會唔會去睇

無統一手燈。
想搞第一場韓國演唱會前出事,
之後都無出過官方手燈。
係有時個別演唱會 (例如日巡有出)
有個問題
大家會唔會去睇

你收到風??

以MBK思維推敲者
佢會用T搵盡每一元

我開頭無估到澳門主辦企得咁硬。
希望年尾前會有
有個問題
大家會唔會去睇

無統一手燈。
想搞第一場韓國演唱會前出事,
之後都無出過官方手燈。
係有時個別演唱會 (例如日巡有出)

我頂。
有個問題
大家會唔會去睇

你收到風??

以MBK思維推敲者
佢會用T搵盡每一元

我開頭無估到澳門主辦企得咁硬。
希望年尾前會有

如果年尾有就好好想企前排
http://m.entertain.naver.com/read?oid=108&aid=0002632766
【starnews独家】[T-ara智妍确定加盟MBC<无理的同居>!与吴昶锡开启"同居生活"~]26日根据放送界相关人员消息#T-ara# 成员#朴智妍# 于近日决定了将加盟MBC综艺真人秀<无理的同居>,与演员#吴昶锡# 一起开始"同居生活",并于最近开始了拍摄.据悉此次也是智妍继2010年出演SBS<英雄豪杰>之后时隔7年再次出演3大无线电视台的综艺节目.随后节目组方面回应表示"两人确实将出演节目,智妍将入住到吴昶锡的家中,目前已经完成了一部分的拍摄."两人将在节目中带来怎样的配合,令人期待.
---
唔識係電話up相上黎,
所以英文新聞po唔到,係貼吧copy過黎。
簡單黎講就係智妍上綜藝節目

Yes

之前已經話過唔明經理人

點解唔幫其他3位成員接其他function

提升知名度。總算開竅。

智妍亦算係繼gfriend之後

第二個上節目的女團成員了。

好有面子呀

好耐無睇韓綜,
呢個節目好少女團成員上?
一開頭睇到一男一女同居嚇親

睇番維基,每組嘉賓只係出演3-4集,
原來咁短。我仲以為係長綜藝黎

唔無gsd.yura都上過咩
http://m.entertain.naver.com/read?oid=108&aid=0002632766
【starnews独家】[T-ara智妍确定加盟MBC<无理的同居>!与吴昶锡开启"同居生活"~]26日根据放送界相关人员消息#T-ara# 成员#朴智妍# 于近日决定了将加盟MBC综艺真人秀<无理的同居>,与演员#吴昶锡# 一起开始"同居生活",并于最近开始了拍摄.据悉此次也是智妍继2010年出演SBS<英雄豪杰>之后时隔7年再次出演3大无线电视台的综艺节目.随后节目组方面回应表示"两人确实将出演节目,智妍将入住到吴昶锡的家中,目前已经完成了一部分的拍摄."两人将在节目中带来怎样的配合,令人期待.
---
唔識係電話up相上黎,
所以英文新聞po唔到,係貼吧copy過黎。
簡單黎講就係智妍上綜藝節目

Yes

之前已經話過唔明經理人

點解唔幫其他3位成員接其他function

提升知名度。總算開竅。

智妍亦算係繼gfriend之後

第二個上節目的女團成員了。

好有面子呀

好耐無睇韓綜,
呢個節目好少女團成員上?
一開頭睇到一男一女同居嚇親

睇番維基,每組嘉賓只係出演3-4集,
原來咁短。我仲以為係長綜藝黎

唔無gsd.yura都上過咩

上面回左了
8周年快樂
8週年
八週年
八週年快樂

素素仲係度呀
八週年快樂

素素仲係度呀

差藍寶未上水,
如果佢上埋就完滿喇
琴晚係朴素妍吧睇到續約內幕,
唔知真定假,如果係真就好慘
八週年快樂

素素仲係度呀

差藍寶未上水,
如果佢上埋就完滿喇

唔續啦
比MBK撚就無謂
情願佢地6個自組公司好過
八週年快樂

素素仲係度呀

差藍寶未上水,
如果佢上埋就完滿喇

藍寶上咗水
八週年快樂

素素仲係度呀

差藍寶未上水,
如果佢上埋就完滿喇

藍寶上咗水

佢又唔知去左邊度玩
https://www.youtube.com/watch?v=M0dtBTP1ows

Roly-Poly

呢個角度
恐龍仲瘦過小明
8周年粗卡
只要繼續係埋一齊就咩都唔怕
https://www.youtube.com/watch?v=M0dtBTP1ows

Roly-Poly

呢個角度
恐龍仲瘦過小明

比起Remember CB,我覺得智妍已經肥番少少正常番D,之前仲瘦,瘦到令人擔心

素素其實真人唔肥囉... 係其他人太瘦所以搞到素素企埋一齊時睇落略肥

Roly-Poly

呢個角度
恐龍仲瘦過小明

比起Remember CB,我覺得智妍已經肥番少少正常番D,之前仲瘦,瘦到令人擔心

素素其實真人唔肥囉... 係其他人太瘦所以搞到素素企埋一齊時睇落略肥

恩靜塊面圓咗好多,不過都好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞