[Kpop]T-ARA討論區[1]去新地盤做山寨王

1001 回覆
32 Like 20 Dislike
專登搵返breaking heart 隻碟黎睇
好想喊

岩岩睇左想放上黎
估唔到係我有生之命終於見到真相

btw 我係高登既朴智妍
唔知有無人認得我呢個老屎忽

我地係咪交收過XD

應該就無

我無係高登團過碟

記起了,係樸智妍,換小卡的
sor
太開心,天滅邪花
天網恢恢 疏而不漏
雅琳ig 一日多咗倍followers
天網恢恢 疏而不漏

終於還t一個清白
好感動
T-ara's agency comments on recent Hwayoung-Hyoyoung controversy

http://www.allkpop.com/article/2017/02/t-aras-agency-comments-on-recent-hwayoung-hyoyoung-controversy

果然MBK係食屎
完全唔會希望t-ara回春
仍然一心只係想推DIA(唔係黑DIA)
食屎垃圾mbk
Justice !!!!!!
覺得爆完單野
今年2017 T-ara唔會有cb
覺得爆完單野

智妍 solo???
覺得爆完單野

智妍 solo???

呢個應該會有
但mbk唔按常理出牌
相信大家都明
T-ara's agency comments on recent Hwayoung-Hyoyoung controversy

http://www.allkpop.com/article/2017/02/t-aras-agency-comments-on-recent-hwayoung-hyoyoung-controversy

果然MBK係食屎
食屎垃圾mbk

如果唔係T仲賺到錢一早收左皮,T近幾次cb同登台啲衫重用x2046,就知垃圾MBK幾咁仆街,唔肯放資源比T

同你玩過d3

同你玩過d3

無玩好耐
不過我個tag 都係JiYeonPark#3488
數字唔係好記得
收皮啦,屌你臭閪花英

果然MBK係食屎
食屎垃圾mbk

如果唔係T仲賺到錢一早收左皮,T近幾次cb同登台啲衫重用x2046,就知垃圾MBK幾咁仆街,唔肯放資源比T

佢地真係好慘 心痛死

同你玩過d3

無玩好耐
數字唔係好記得

果陣晚晚同你刷,唔知你記唔記得

同你玩過d3

無玩好耐
數字唔係好記得

果陣晚晚同你刷,唔知你記唔記得

不過冇玩d3之後,我都開始聽t-ara d歌,之前智妍隻碟我都有買
收皮啦,屌你臭閪花英

劉花雞幾時仆街死
好耐無上頭版啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞