[Kpop]T-ARA討論區[1]去新地盤做山寨王

1001 回覆
32 Like 20 Dislike
上隻碟 Remember
嚟緊個隻 My name

Remember my name

入黎睇一睇都要整喊我

好想除曬佢d衫 睇下有幾多肥肉
That's it

That's it

完埋個亞巡如果真係解散,佢想幾肥都得
佢開心就好

That's it

完埋個亞巡如果真係解散,佢想幾肥都得
佢開心就好

希望佢幸福
我只係想再親眼見多次孝敏
我只係想再親眼見多次孝敏

我日日見
得返兩個月時間咋喎,完全體黎到香港

有機會黎到
因為"中國"地區份CON約
應該係同大陸富2代簽既
所以full team 上陣係必須的

而且限韓令
令大陸開唔到萬人場
更有吸引力係港澳開CON

台灣唔知幾時開

啲大陸飯走哂落黎 會唔會買唔到飛架

同佢搏命 比佢地知道香港男兒既好身手

香港女兒呢 而家啲人搶飛真係癲 我唔敢想像又一夠鐘就入唔到個網
因為有T-ara 我才成為queens 開始接觸KPOP..
雖然唔係解散. 但全寶藍+李居麗+朴素妍+咸恩靜+朴孝敏+朴智妍=T-ara😭少一個都不是T-ara了
噚日T有show出
見佢地笑得開心
但越係見佢地咁笑
就越係好傷感
因為有T-ara 我才成為queens 開始接觸KPOP..
雖然唔係解散. 但全寶藍+李居麗+朴素妍+咸恩靜+朴孝敏+朴智妍=T-ara😭少一個都不是T-ara了

我估MBK想做到好似2AM咁
分體不解散
唔加又唔減
噚日T有show出
見佢地笑得開心
但越係見佢地咁笑
就越係好傷感

昨日event, 又可能只有我自己覺得啦

fancam 比以前多左, 真係好現實
[4K] 170318 티아라 T-ARA FULL CAM @ Seoul Girls Collection by Sleeppage

https://www.youtube.com/watch?v=60fHOyHQO2Q

有機會黎到
應該係同大陸富2代簽既

而且限韓令
令大陸開唔到萬人場

台灣唔知幾時開

香港女兒呢 而家啲人搶飛真係癲 我唔敢想像又一夠鐘就入唔到個網

通利買會好d

有機會黎到
應該係同大陸富2代簽既

而且限韓令
令大陸開唔到萬人場

台灣唔知幾時開

通利買會好d

呢到會唔會有團訂
有無人同fans club個邊有接觸開
[4K] 170318 티아라 T-ARA FULL CAM @ Seoul Girls Collection by Sleeppage

https://www.youtube.com/watch?v=60fHOyHQO2Q

好似都聽唔到有飯幫佢地應援

老實講
佢地D韓飯都應該走得7788

係香港既我地都跳飯啦
最多做part-time飯之麻
孝敏今日去adidas的活動,靚咗咁多的

老實講

係香港既我地都跳飯啦

呢個真..我承認我都跳左飯
但就算點跳 佢地都係第一
孝敏今日去adidas的活動,靚咗咁多的

不嬲靚

老實講

係香港既我地都跳飯啦

呢個真..我承認我都跳左飯
但就算點跳 佢地都係第一

始終係the special one
點跳都會回來

有機會黎到
應該係同大陸富2代簽既

而且限韓令
令大陸開唔到萬人場

台灣唔知幾時開

通利買會好d

呢到會唔會有團訂

無啦 如果有con既話 我都可以試下同佢地傾既
佢地肯用英文既話。

有機會黎到
應該係同大陸富2代簽既

而且限韓令
令大陸開唔到萬人場

台灣唔知幾時開

通利買會好d

呢到會唔會有團訂

無啦 如果有con既話 我都可以試下同佢地傾既
佢地肯用英文既話。

拜託你啦 如果有嘅話
上次con我經atg買飛 優先訂 買到1680
對上2013810個次經後援會訂
今次唔知後援會仲搞唔搞預訂
睇番後援會每日得番1-2人登入
已經睇到出好多人轉飯了

睇見啲經典歌曲名字好sad

睇見啲經典歌曲名字好sad

https://www.youtube.com/watch?v=BoDpVidgI0M
諗起呢個

不過講真,至少佢都好頭好尾喇
唔似其他組合咁話散就散,連farewell都冇
再唔係就解散左先再特登推隻single再掠水

我 好 想 喊 呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞