[Kpop]T-ARA討論區[1]去新地盤做山寨王

1001 回覆
32 Like 20 Dislike
推到第二頁先
個頭post好長
我記得果時勁多人喺度
尤其Bunny Style同QBS果排
留名
佢地究竟幾時先黎香港開con
我記得果時勁多人喺度
尤其Bunny Style同QBS果排

我都好耐無睇過t-ara post
留名
佢地究竟幾時先黎香港開con

我覺得......
經過810唔爆之後
應該都難啲等到佢地返黎
tara 睇住佢天壇
睇住佢仆落黎 心酸

有得comeback已經好好,仲想點
<blockquote>tara 睇住佢天壇
睇住佢仆落黎 心酸

上</blockquote>

有得comeback已經好好,仲想點

我其實好怕佢地突然會話宣佈解散

望住我睇嗰
<blockquote>&lt;blockquote&gt;tara 睇住佢天壇
睇住佢仆落黎 心酸

上&lt;/blockquote&gt;

有得comeback已經好好,仲想點</blockquote>

望住我睇嗰

頂未打完禁左發表
望住以前睇開既團一隊隊唔係解散就有人退團
覺得t-ara仲會comeback已經好幸福
返大陸睇啦
點解仲未有第2頁既
&lt;blockquote&gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;tara 睇住佢天壇
睇住佢仆落黎 心酸

上&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

有得comeback已經好好,仲想點&lt;/blockquote&gt;

望住我睇嗰

頂未打完禁左發表
望住以前睇開既團一隊隊唔係解散就有人退團
覺得t-ara仲會comeback已經好幸福

4minute
其實之前傳T-ara暑假comeback結果又冇
搞到真心驚
不過都好彩,如果暑假推歌實渣都冇,果期果啲新團咁大勢
素妍正到冚家產

識野
<blockquote>素妍正到冚家產

識野</blockquote>

個陣仲買左成本都係佢既相集

有無得整幾張圖黎睇下
有.韓.con
有.韓.con

點解係中文
點解係中文

因為唔係韓國女團
係大陸女團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞