[Kpop]T-ARA討論區[1]去新地盤做山寨王

1001 回覆
32 Like 20 Dislike
原本仲諗住今年tiamo可以攞吓奬

老本行都係舞曲

舞曲但跳舞唔夠其他團黎
原本仲諗住今年tiamo可以攞吓奬

老本行都係舞曲

舞曲但跳舞唔夠其他團黎

係d歌正 佢地係顏值高唔係跳舞勁 hea跳
留名先....

其實點解近年好似智妍、恩靜都冇人搵佢地拍劇

不要再說了
New forum leave name
為左我老婆,入一入來先
窮撚賣物

and & end (已開) $40
so crazy (團簽) X 2 $100@
gossip girls (diamond, 日版碟, 未開) $100

t-ara's free time in europe photobook & music & making (已開) $100
t-ara's free time in paris & swiss (已開) $100

素妍PB
melodious $100
special you, shining you (連日歷) $120
how can i not love you $120
係呢到幫我地的女王再推一推先
留名
留名
留名
雖然遲來,但新年快樂
推返上嚟先
推返上嚟先

T-ara啲飯去晒邊啊
其他女團都爆左幾個1001
我地十頁都未有
留名
好想有野去討論可惜女皇們都唔係點蒲頭
淨係可以J返佢地啲舊live片

舊live 特別好j

唉 見到佢地咁好心痛
衰啲講句 Cb好似過街老鼠咁 無人理無人應援

舊live 特別好j

唉 見到佢地咁好心痛

我地仲喺度陪佢地就夠

舊live 特別好j

https://youtu.be/mA-ZshfAob0
其實好鍾意當年day by day

舊live 特別好j

唉 見到佢地咁好心痛

我地仲喺度陪佢地就夠

佢地而家係大陸都搵好多啦 過得開心就得啦 同埋人氣呢家野 係冇永遠既春天 最少t ara有試過好紅

唉 見到佢地咁好心痛

我地仲喺度陪佢地就夠

佢地而家係大陸都搵好多啦 過得開心就得啦 同埋人氣呢家野 係冇永遠既春天 最少t ara有試過好紅

呢個都係嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞