[Kpop]T-ARA討論區[1]去新地盤做山寨王

1001 回覆
32 Like 20 Dislike
Ahreum tries to gain attention by continuously posting about the T-ara controversy?
http://www.allkpop.com/article/2017/02/ahreum-tries-to-gain-attention-by-continuously-posting-about-the-t-ara-controversy

真係去左個唔想出現既位度

班on9鍵盤戰士不願面對現實, 一夜之間否定晒自己5年黎既歪論, 而家搵藉口繼續踩T

大韓D人玻璃心
覺得雅琳多Q事

低能
係咪又係果啲「後輩唔可以指指點點」嘅歪理

具體好似分左3批人
一批係對T內疚 話下次CB會應援下(聽住先) <== 呢個感覺開始跌尸火
一批係覺得兩邊都有問題 兩邊都唔抵幫 <== 呢個好多
一批係覺得E單野好煩X 亦覺得雅琳係煩X一個 <== 呢個升幅最快

proved > 大部份人不願面對現實,揀第2 3 去減低自己既愧疚感 垃圾

講真,畀著係我
假假地都跟過班姐姐出生入死過一年
之後我都係因為畀前成員個家姐嚇到有病先走左佬
累到班姐姐再蒙上多一層污名
而家有機會畀我澄清,幫班姐姐手洗下白,仲可以加多兩句踩低個仇人
我諗我都會走出黎講一兩句

(希望一直冇理解錯事情進展講錯野 有就當我9up算

基本上無

只係對老金黎講
再提就一定唔係好事黎
少有Dispatch寫D野咁正面
http://www.dispatch.co.kr/666542

似乎花英都唔知佢家姐D好事
又似乎金光豬無講大話
雖然隻豬無講大話
但仍然係一個白痴
Comments seem look good now!!!
http://onehallyu.com/topic/469652-antibuzz-dispatch-final-word-on-t-aras-situation/

[2861+, 94-] Now the truth come out like this, its just scary. Ryu twins must regretting their Taxi appearance
[2860+, 90-] After scandal T-ara concert being cancelled and they get charged with million dollar penalty for breach ads and venue cancellation... Thankfully they get a lot of activities in China to pay all of that and showering with money, this such a great drama.
[2634+, 119-] Who will compensate for T-ara for this past 5 years loss... 5 years ago they are on the peak coming to top
[2323+, 87-] T-ARA Fighting!
[2376+, 126-] Jiyeon solo fighting!
[2103+, 56-] The bottom line is Twins sister are bully
[2048+, 28-] The truth is been clear, T-ara is innocent
[1987+, 21-] T-ara song is so good
[1945+, 22-] T-ara fighting
[1849+, 10-] T-ara cheer up!!!! I got your back fighting!!!!
[1856+, 14-] T-ara fighting!
[1830+, 11-] Lies and rumour can only exist for likited time, because how far you go the truth will come to shine. Anyway, they deserved to get love by everyone, hope to see that again
[1748+, 15-] How is this not in Naver main page??? Many People want to see it;; Please fix it
[1578+, 12-] The staff should come out earlier and talk about this and gain sympathy. But I think it would be loud for nothing if people didnt listen. Think they choose to stay away from the topic and wait everything calmed down. And it cost 4 year and 7 month to gain sympathy back.
[505+, 60-] I understand.. sometimes T-ara suffering hardships between member.. Its has been reveal before and now looking forward for T-ara in the future, I will support
忽然覺得
花英句“沒有真相的事實”
係指佢係無明確原因下被退團
佢唔清楚自己被炒既原因
大概可以估計到佢地當時既心理

T-ara6人覺得自己係姐姐
無好好咁照顧妹妹
所以對花英雅琳都有愧疚
從而願意封口
有委屈自己受

花英覺得自已係被6妞害
口講一套(孝敏主動要求關係修好)
但背後又搞小動作令佢被炒
所以一直成個怨婦咁

雅琳覺得如果唔係因為自己既入團
花英事件就唔會出現
而T就唔會一下子跌落谷底
所以佢想好好守護姐姐們

隻豬覺得花英細路女黎
如果搞大件事
花英前途係咁先
但又唔可以因為花英而令到公司員工唔開心
所以炒人封口熄事寧人

家姐我相信佢真係護妹心切
而痴撚左線
估唔到係我有生之命終於見到真相

btw 我係高登既朴智妍
唔知有無人認得我呢個老屎忽

同你玩過d3

無玩好耐
不過我個tag 都係JiYeonPark#3488
數字唔係好記得

果陣晚晚同你刷,唔知你記唔記得

night walker 定係z 字頭?

Z

竟然可以靠打機傳教比人
btw add 我telegram
EmoChu
我地好似有啲野仲未做

有咩未做

無好好咁照顧妹妹
所以對花英雅琳都有愧疚
從而願意封口
有委屈自己受

花英覺得自已係被6妞害
所以一直成個怨婦咁

花英事件就唔會出現
所以佢想好好守護姐姐們

隻豬覺得花英細路女黎
如果搞大件事
花英前途係咁先
所以炒人封口熄事寧人

而痴撚左線

唉,咁令我諗起以前金田一嗰類復仇戲,因誤解同時機問題引起猜疑,搞一大輪,所有人都受害,最後發現係誤會。

無好好咁照顧妹妹
所以對花英雅琳都有愧疚
從而願意封口
有委屈自己受

花英覺得自已係被6妞害
所以一直成個怨婦咁

花英事件就唔會出現
所以佢想好好守護姐姐們

隻豬覺得花英細路女黎
如果搞大件事
花英前途係咁先
所以炒人封口熄事寧人

而痴撚左線

唉,咁令我諗起以前金田一嗰類復仇戲,因誤解同時機問題引起猜疑,搞一大輪,所有人都受害,最後發現係誤會。

最尾兇手先發現原來一路搞錯左
但人已經殺左
捉到兇手都於事無補

但慶幸既係T-ara意志堅強死唔斷氣
真係可以拍金田一

無好好咁照顧妹妹
所以對花英雅琳都有愧疚
從而願意封口
有委屈自己受

花英覺得自已係被6妞害
所以一直成個怨婦咁

花英事件就唔會出現
所以佢想好好守護姐姐們

隻豬覺得花英細路女黎
如果搞大件事
花英前途係咁先
所以炒人封口熄事寧人

而痴撚左線

但人已經殺左
捉到兇手都於事無補

應該慶幸佢地未解散仲係中國度捱緊

同你玩過d3

無玩好耐
不過我個tag 都係JiYeonPark#3488
數字唔係好記得

果陣晚晚同你刷,唔知你記唔記得

night walker 定係z 字頭?

Z

竟然可以靠打機傳教比人
btw add 我telegram
EmoChu
我地好似有啲野仲未做

有咩未做

約你出黎小酌幾杯
快啲add我telegram

無好好咁照顧妹妹
所以對花英雅琳都有愧疚
從而願意封口
有委屈自己受

花英覺得自已係被6妞害
所以一直成個怨婦咁

花英事件就唔會出現
所以佢想好好守護姐姐們

隻豬覺得花英細路女黎
如果搞大件事
花英前途係咁先
所以炒人封口熄事寧人

而痴撚左線

但人已經殺左
捉到兇手都於事無補

同期既女團都散得7788 但經過依幾年一齊捱
我相信6-ara感情堅過石堅

無好好咁照顧妹妹
所以對花英雅琳都有愧疚
從而願意封口
有委屈自己受

花英覺得自已係被6妞害
所以一直成個怨婦咁

花英事件就唔會出現
所以佢想好好守護姐姐們

隻豬覺得花英細路女黎
如果搞大件事
花英前途係咁先
所以炒人封口熄事寧人

而痴撚左線

但人已經殺左
捉到兇手都於事無補

同期既女團都散得7788 但經過依幾年一齊捱
我相信6-ara感情堅過石堅

以前迷韓嗰時 幾中意T
Forever Queen's Forever T-ara
最黑暗嘅日子都捱得過
以後無嘢再可以難到佢地
睇黎下次cb應該會多返少少人應援
翻睇左好幾次事件經過
真係有啲沈怨得雪嘅感覺

都唔會話佢地唔好彩,或者冇呢件事T-ara已經好似其他團咁解散左
追開嘅早期女團得返佢地係比較完整
4min WG 2NE1都

係就好,吸返啲新粉

係就好,吸返啲新粉

但願如此啦

無好好咁照顧妹妹
所以對花英雅琳都有愧疚
從而願意封口
有委屈自己受

花英覺得自已係被6妞害
所以一直成個怨婦咁

花英事件就唔會出現
所以佢想好好守護姐姐們

隻豬覺得花英細路女黎
如果搞大件事
花英前途係咁先
所以炒人封口熄事寧人

而痴撚左線

Tara都唔係善男信女 又未免講得太美好啦

無好好咁照顧妹妹
所以對花英雅琳都有愧疚
從而願意封口
有委屈自己受

花英覺得自已係被6妞害
所以一直成個怨婦咁

花英事件就唔會出現
所以佢想好好守護姐姐們

隻豬覺得花英細路女黎
如果搞大件事
花英前途係咁先
所以炒人封口熄事寧人

而痴撚左線

Tara都唔係善男信女 又未免講得太美好啦

寶藍阿媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞