[Kpop]T-ARA討論區[1]去新地盤做山寨王

1001 回覆
32 Like 20 Dislike

唉 見到佢地咁好心痛
衰啲講句 Cb好似過街老鼠咁 無人理無人應援

我地仲喺度陪佢地就夠

佢地而家係大陸都搵好多啦 過得開心就得啦 同埋人氣呢家野 係冇永遠既春天 最少t ara有試過好紅

呢個都係嘅

在心中
個post開左咁耐 傳到落我依一代終於要完啦

節哀順變
智妍真係好撚柒正 隻腳
入嚟支持下

節哀順變

請不要消失希望
我仲好懷念3年前佢地嘅香港con
https://youtu.be/Yx7kZxbJoxs
呢首好正

嚇死我 點解有人用我名
收到mwave簽啦
我仲好懷念3年前佢地嘅香港con

乜原來已經3年
個陣毒撚一個去睇

尋日喺vlive既v pick頻道見到T-ara同DIA一齊拍片,佢地好似身穿越南服裝。
http://www.vlive.tv/video/20454

Dia fans真係

Dia fans真係

我睇佢地近排有個訪問,人地問佢地睇得起邊啲新女團
佢地都特登避開唔提DIA,都係唔想佢地受牽連
而家啲AID反而咁撚惡
智妍

Dia fans真係

而家啲AID反而咁撚惡

屌DIA又好好咩 唔好比我睇死采妍與朋友隊 唔係話反DIA 但係咁都有得屌真係好on9 你係有料既 唔使T ara特登話睇得起你你都可以上位

Dia fans真係

而家啲AID反而咁撚惡

屌DIA又好好咩 唔好比我睇死采妍與朋友隊 唔係話反DIA 但係咁都有得屌真係好on9 你係有料既 唔使T ara特登話睇得起你你都可以上位

雖然講唔出有咩大道理 但我睇完你個名之後就覺得非常之有親切感 講緊你個名

Dia fans真係

而家啲AID反而咁撚惡

咁答左咩?Gfriend ?

Dia fans真係

而家啲AID反而咁撚惡

好似係blackpink twice
轉頭搵下搵唔搵得返段片先

Dia fans真係

而家啲AID反而咁撚惡

https://www.youtube.com/watch?v=UVeG1nBieQg
係twice mamamoo bp momoland

https://www.youtube.com/watch?v=UVeG1nBieQg
係twice mamamoo bp momoland

之前明明鐘意Gfriend
唔通又怕累到佢地

而家啲AID反而咁撚惡

雖然講唔出有咩大道理 但我睇完你個名之後就覺得非常之有親切感 講緊你個名

SoYeon萬歲
新人留名
冇惡意,只係想知點解今次Tiamo見親智妍都硬係覺得同以前唔同咗樣,係我錯覺定真係整咗少少?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞