做你樹窿有咩心事想放低(4)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
[black][url]同女朋分手4個月,分手原因佢話係因為我分手前不停chur佢 但佢淡既原因係因為我係拍拖一年試過down交友app,睇ptgf profile之類
本來有排開始可以專注其他事吾再諗佢 。 佢最近佢揾翻我我即刻打回原型全日就係咁諗住佢
我有問過大家仲有冇機會一齊翻佢話吾知未來既事 但佢同我既對話硬係忽冷忽熱 有個問題就係佢以前從來吾出去玩 分手之後就隔一排就落club 每次玩完都follow幾個男仔 我身邊啲朋友都話佢係騎牛揾馬 叫我放手 但我真係好愛佢我吾想放手 同我始終覺得佢玩夠就會翻黎。 4個月啦我呢家失哂方向 我到底會吾會等到佢翻黎 sorry for 1999[/url][/black]
快將一個月了
係啊 都係怪自己stupid咯 想法太天真咯
(講到底 其實我都仲抱有一絲希望 佢會搵返我既 唔爭氣啊我)
佢點樣話單身好過拍拖呀
冷淡同平淡其實某程序都一線之差既
搵啲機會製造番啲驚喜呀/激情可能都好啲既
咁冇del合照呢樣又
不過講真ching你有冇試過去提出再一齊個啲呀
驚喜同激情佢都唔適用
身邊朋友都話你ready好,真係改變自己 再搵佢,因為佢睇得我太透徹,就好似識讀心咁,呢個亦係我愛佢既原因。
無chur佢啦,自己都知依家點講佢都唔信我會改
問過佢有無諗過要拍拖
佢就咁樣答我 我係咪好戇居
啱呀,慢慢就好似個人只係搵錢搵錢同搵錢
但啲錢用嚟做咩又唔知
係噤返工為咩都唔知
btw ching多唔多朋友
酒肉朋友多,好朋友,知己,兄弟少
有啲以為佢係兄弟嘅,但佢當你係傻仔🚬
咁其實ching你都冇咩好唔開心呀...
係個關係應該點定義
岩呀,世界上無人信得過,除左自己,咩都要有留底線
努力返工好過
仲未爆
聽到幾矛盾既真係
絲打你del哂啲野但都想佢去搵番你
努力返工有咩用呀…
得嗰啲啲錢
仲有...
我開始連自己都信唔到
我想復合但吾知佢想吾想啊。。。如果係吾想既做咩要揾翻我。。。
有用架,我會用黎睇演唱會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞