做你樹窿有咩心事想放低(4)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
最近分咗手,但佢連分手原因都唔講
分左手見到佢post同條女既合照 所謂既「朋友」原來係一齊過既ex 之前仲好close成日一齊食飯 我懷疑佢就發爛渣
日日要人氹 每分每秒都係氹緊咁
都有時不時覆下嘅
之前都係我覆佢多
但最近佢開始覆翻我
可以開心下
做野
頭先見到一個佢唔識既中學同學既ig話自己分左手 咁諗住同佢分享下 同佢一齊八卦下姐 佢就嬲尻我 就因為 個中同係女仔 唉 個心真係好撚痛 想放手 但又想去改變佢 覺得捱得過呢段時間 就會開開心心
我地同一間學校 同一班 女朋友一話唔鐘意 我就少啲接觸個個人 自問自己係冇朋友會死既人 但就因為佢 我為左佢放棄左好多朋友
我好努力做到完美 但每次得到既係每日發我脾氣 我真係攰啦 我有同佢傾過 但過兩三日又打回原形 我唔係鐵人。
唔講以為自己開po...
我係外國,就會好大聲咁同fd討論經過既女性外表,見到正妹重會係佢背後做d猥瑣表現。
我真係覺得自己好撚型。
但係ching你都真係諗諗究竟係咪繼續咁落去wo
你都覺得佢又好似冇心既時候你又一齊得唔係好舒服
絲打你啱啱出黎做野?
大家都冇錯但你又覺得好介懷...
真係好矛盾wo 你介懷咩呢?
明白 所以你都唔敢亂講啲咩咁
不過有時驚唔到咁多 如果你真係有心想去就做架嘛
咪就係覺得我好似比人利用左
個個都當我傻仔
唔係我好相處 咩都冇所謂就可以唔洗理我感受
第二係我覺得自己好失敗咩女都溝唔到
唔好同我講照鏡
咁佢本身一開始都block哂啲野應該都係諗住話唔同你聯絡架wo..
依架又聯絡番?
被分手個感覺都真係好差
仲要死得不明不白咁
咁所以佢有心隱瞞你真係冇野好講..
分咗手都唔多唔少對你係好事黎既我估
搵個地方呻下

有個已經表白失敗咗嘅女仔
前排問佢今日有個活動嚟唔嚟
但係又畀佢已讀不回成三日先覆
本來唔嚟唔理我都算 畀我可以放棄
但係今日又要嚟咗 又令到我更加諗住佢

唉 好想放低但係又放低唔到
唔識拒絕人都有個限制既
有男朋友通常就好少再同第2個人踩過界既
不過最尾個句我諗你唔講都估到既
咁你都係人黎既你依架做既野都係差個名份姐
咁都好呀有多少少既互動
都唔係完全冇機會呀
可以做下frd咁先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞