做你樹窿有咩心事想放低(4)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
對我而言,識朋友難過考DSE。
我份人比較沉靜(非毒撚),無咩話題,同班同事同學一齊,永遠都要主動開口講野,如果唔係佢地唔會特登show你。發覺到呢個社會真係要識埋堆,要有特定條件。我地呢邊有個好幽默、講野叻、學野算快的女仔,較平易近人,一開始佢係好腼腆,後來傾熟就同好多人傾得埋,但係唔會主動同我講野。我由細到大都無朋友,最多同同事食下lunch而已⋯⋯
痴線ga 問咩我係咪唔開心姐 扮咩關心我姐 你係咪真係咁缺成功咁ar? 得啦叻啦比你玩到陀陀另啦你好有魅力好叻好威啦得未啊下????????
段感情開始左岩岩好一個月, 大家都a0 升做a1,好多野都唔知點做,但講好左有咩唔鐘意都要攞出離講,到頭來佢都係咩都唔講,見到我有咩唔開心都自己改變左先,問佢做咩又唔講,一直接同佢講我地之間有咩問題,佢又即刻喊,我真係唔知點做好,到底佢喊個陣我應該繼續講我地之間有咩問題,定係哄左佢先,定係有其他好建議。 sorry for a0唔係好清楚呢d...希望巴打絲打們唔好屌住先
心不在你
yes, 睇下你點定義個個標準啦.
可唔可以唔好比錯覺我啊

每日都好掛住你 但係得個等字
如果你冇焦慮症同強逼症,可能我地就唔洗分手
生理反應?扯旗定點😂 如果係扯旗就小事啦.男人有時會無事無幹都扯旗. 純傾計呢個比較似精神出軌囉. 睇下佢用幾多時間係佢度 再同自己作個比較 睇下佢係咪同佢相處仲多過你. 再睇下氣氛點啦...如果你feel到有少少調緊情 咁我覺得你應該審視下自己條仔係咩人.🤔
18禁message 可以係好fd之間咁樣所以講 佢地係識左好耐/好熟? 定係識左無耐 如果無識左無耐既話 就有問題啦...
你睇實d你條仔好d wo
今日係無咗佢第二日
我好辛苦
好掛住佢
真係好掛住佢
咁絲打聽落個男仔其實都某程度同你好似
你地都好似等緊個好難出現既機會咁
ching...聽落係咪都唔係第一次係咁架啦
wow一見鐘情
咁ching佢有冇同你都曖味緊先
如果唔係真係受傷既係你自己
ching遇到咩小人呀
跟住你地講咗咩呀
ching加油呀
控制住唔睇ig story都好難
不過都係要時間啦
同埋可能係要等到一個啱既出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞