做你樹窿有咩心事想放低(4)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
如果拍幾年既話佢係
我都係第二次,上一個拍左五年
上一個對兩個人既野都好上心
一個星期一次..
有時兩個星期..
又唔洗多謝啦
不過原諒我會覆得好慢
你個個frd係本身係咪脾氣都麻麻架
係女仔?
quit u?!
真係讀得唔係好開心??
你黎緊又係想讀啲咩呀
咁...我又唔係表面想開解人既
我內心都好想去開解人
咁..絲打我又真係唔知點答你
係同學黎架?
ching whats your story
講緊ex?
有好多呀 好唔想段感情搞成咁 我有心補救架
絲打唔好意思呀
原諒我比較遲覆
你地一齊咗幾耐呀
點解精神上唔開心既
咁一齊又真係好辛苦...
好似有種為一齊而一齊既感覺
主動去製造驚喜呢?
兩次拍拖都畀女飛,每次都好認真愛另一半同擺個心出黎,可惜次次都無好尾,加上父母離婚又經常嗌交。過左五年都走唔出對愛情無希望嘅感覺
完全唔知點做好 同Ex同一個部門做
成幾個月冇講過野 最近我全動同佢講返野
而佢都冇避我 仲傾得好開心 依個情況持續咗幾日
唔知係咪我太過主動 之後見到佢IG story po咗句
「傻逼歡樂多 給你點洪水你就泛濫」
依段期間真係過得好辛苦 好似比人挽咁
可能係我犯賤啦...
唔係啊 見過面有message但好少講野
咁點樣先可以令佢交心
要啲耐心,當佢感受到你係關心佢而唔係八卦時就會慢慢講自己既野。佢講到幾多你就聽幾多,表達你欣賞佢肯同你講,唔好勉強佢。仲有每個人對私人領域既定義唔同,你覺得好表面既,可能對佢嚟講係唔會輕易同人講既私人野,要尊重。
始終我乜都唔知,只係講個可能,唔排除佢真係對你冇興趣,如果係後者就要接受現實
我ex都係咁,不過佢可能過份啲
放假佢唔願意陪我出去
所以一個月我地只係會見兩三日(淨係食dinner)
當我頂唔順攤開出黎講時,佢鬧我唔俾私人時間佢
心都淡埋
如果巴打打算追返佢,一定要確保自己願意抽時間平日多啲女朋友
其實女仔要既嘢只係安全感
成日見唔到男朋友,個心會好唔踏實,開始胡思亂想,慢慢就去到決定分手果步
我覺得個條友只係收兵囉
多謝絲打
但之前已經原諒過我一次..
唔知佢仲會唔會肯相信我今次..
加油你起碼肯追返佢
希望不久既將來會聽到你既好消息
我果個一啲行動都無
心已死
佢話對我感情用盡左而且叫我唔好纏著佢..
我追怕令佢討厭..唔追怕無左佢
幾時可以再見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞