做你樹窿有咩心事想放低(4)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
絲打讀邊科架
你啲生活費依架都係靠屋企?
咁又真係會灰啲既
如果你係咁send對方又唔覆既時間
變咗chur又唔係幾好
不過有時可能搵話題都係一門學問
最近係啦 肺同肚都有積水
咁又唔係,識得耐既交到心,但最近呢幾年新識果d人就好難,自己都有責任既,可能因為我早幾年既糟遇,開始唔係好信人,唔敢講咁多自己既野,但最近想坦言同人講我既經歷,拿起晒肚皮俾人睇,反而d 人仲唔信我...
ching你同呢個女仔係咩關係架
會唔會其實佢本身份人都少用whatsapp呢啲呀
咁ching你又真係用咗好多方法..
如果係咁佢都唔show你
可能真係要停一停先啦
或者佢都要冷靜下先
依架都唔係可以理性去傾下既時候
絲打係啲咩事俾佢影響呀
絲打我估好似你一開頭咁講
佢地理性上唔會唔知自己係小三既
只係佢地感情上又真係享受有個人去愛佢地
你即管咪關心下佢地 同佢地傾下
決定權點都係佢地到
你係ocamp個啲識?
冇野架入到u實識到好多人
你follow佢 佢都會選擇accept定唔accept架嘛
絲打 愛得太遲
果樣野講緊沉迷科神?
佢會啲錢要黎做咩架
散咗一個月仲求對方一齊返 比多次機會 對方已讀不復 覺得自己係地底泥 cheap到仆街
同佢係中同嚟㗎,之前都有單獨出下街咁,都算幾close

佢本人都唔係話成日睇住個WhatsApp,但係通常最多都係過咗一日左右就會覆,好少好似而家咁咁遲都未覆,我其他frd都話可能係佢唔重視我,但係我又唔想亂咁估所以聽咗就算,可能佢適當時就會覆我,而家淨係唔記得
最近同個女同事行埋少少,唔知點解最近佢忽然對我有少少冷淡,又會單打吓我,暗示我係出軌。女人真係好撚煩
唔想讀書 好多野背 學左四年唔知學左咩
跟住要搵工 好無方向
做人都無目標 好懶乜都唔想做
旅行都無興趣 放假電話可以成日唔響 無人搵我
無朋友
間唔中都諗唔到生存既意義

係唔係黎m既女人 特別煩 諗啲野特別on9 特別無腦
咁係咪都要做手術呀
係啲咩經歷呀
絲打愛到死心塌地
想識咪試下搵啲話題講
有冇佢ig個啲呀
你講唔同呀爸打波?
點單單打打呀
要抽番d水可能 琴日又好似吐血入左醫院 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞