做你樹窿有咩心事想放低(4)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
都係既, 我唔太急拍拖
隨緣啦
想專心工作同考試!
多謝爸打提點!!
絲打好長既故事..
你其實係好誠實去面對自己既感覺架
不過我估你地都好習慣咗呢段既關係
所以已經唔記得朋友應該係點咁
絲打個個都可以有唔同既煩惱啦
你依架係讀緊書?
我真係好攰,你要我等你冇問題。我約你就冇時間,其他人約你就去。之前承諾過既所有野,你一樣都冇做過。但我仲係好愛你,我忘記唔到你。所有嘢就我一個人去承受,我仲相信你對我最後一個承諾…
呢個真所以搞到而家咁,互相傷害其實好hurt好無奈,但好似真係翻5到轉頭
由考試有科炒咗要retake,開始搵唔到自己同垃圾有咩分別,經常畀quit game嘅想法充斥住個大腦,諗唔到究竟成世人有咩係做得成
媽咪崩潰過嫁.....我依加番工呀 不過星期六同日放假
錢就少d 不過想陪下屋企人
醫院唔肯幫佢抽
同男朋友一齊咗幾耐呀
你覺得男朋友同呢個男閨蜜既分別係啲咩呀
唔洗客氣啦
有啲方向都好既!
老土都要講句加油呀
ching講緊ex..?
可能會有啲長。
半個月前我係台灣去考電單車好順利考到,之後我地6個人原本得1個人有牌,我地去考車前都已經係啲冇牌既朋友車我去一齊考車,最後有3個人有牌。咁其實我考完之後就唔想揸番架車走,原因係因為我其實仲未好敢係馬路上揸,但係我朋友就話,你冇理由比啲冇牌既人揸架ma,佢地咁講之後我就車住我位朋友走,我超緊張車住位朋友,跟係啲朋友後面,佢地揸得好快,我後面朋友就話佢地就黎唔見,叫我快少少咁我就開到60,之後落斜我就已經收左油要轉一個好大既U形路,當我意識到要轉既時候,已經黎唔切自炒,我朋友就整係擦損腳,而我就塊臉顴骨骨折。
之後我睇醫生,醫生就話建議做手術整骨釘,隔左兩日我就去左做手術,我冇同屋企人講,冇同好熟既朋友講,只係台灣識既朋友知,入手術室前後都係自己一個人,做完手術後有啲朋友黎探我。
但係我每次照鏡洗面,或者睇片笑哥陣右邊臉骨折位會痛
仲一直腫緊,每日個腦都重覆炒車個畫面點解自己隻手緊張到控制唔到轉唔到灣,如果轉到就唔會發生咁既事,我諗就算好番消哂腫,塊面都會左右唔平衡。
我只係想搵個地方放低呢啲說話。
時光倒流當然冇可能啦
不過起麻你都有諗過你同佢咁樣做"朋友"都唔係辦法既
ching依架year幾呀
咁難辛佢點樣由崩潰渡過架
呢啲時候錢可能重要 但我估陪伴都好緊要
原來番緊工啦仲以為你讀緊書
無既意思係..?
ching我睇哂放心
你唔同屋企人同好熟既朋友講怕佢地擔心?
但屋企人應該都睇到你塊面既傷痕架?
我9月先再讀
多謝!!你都要加油呀!
你係讀完asso就出咗黎做野?
點解呀
唔係吖我地未開始就已經接近結束 但我仲相信佢 求屌醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞