做你樹窿有咩心事想放低(4)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
依架u life唔開心?
好蠢係佢男朋友有時做啲好蠢會激嬲佢嘅事,但佢都好快當冇事
都開心嘅,作為一個男仔,少有地有個女閏蜜,多好
只係再前多步就gg
已經半個月 對方死左心 我都無心情再諗佢
which is你呢個閏蜜都真係好close呀...
但佢男朋友係唔識你?
但就唔係放低咗?
我要努力向上
只不過諗起段感情都返唔到轉頭 有陣時都嬲嬲地
但其實無必要太自責
希望下次拍拖小心啲

p.s.夜晚會想起佢
唔係好get tim..你意思唔可以俾佢知你係邊到等?
咩事呀ching
戒賭?
咁諗起都真係正路既
學到野係下一段關係又會唔同囉叫做
都唔知算唔算啦
不過係覺得搵我激某人溝佢
最後佢地緊係一齊
雖然我都有少少好感 但傷心在點解係我傷口耍鹽
我搵佢都係想療情傷 我都知佢冇義務幫我
上星期三晚 我個ex向外國搵我幫手開解佢個向香港既fd 佢個fd男友飛左佢仲要一走了之去左台灣搵唔到佢
咁我無所謂喇 咪幫下手
之後約左第二日向又一城飲野
之後既星期五六日一二都日日同佢岀左街
佢都講到我唔係佢想要個種type
有一晚同佢傾傾下電話佢爆左一句不如試下一齊
咁由第二三日開始對佢有少少好感
咁我咪話無乜所謂 最緊要係你既心態係點
老實講如果唔係佢咁問 就算有好感 我都未必會咁早講
之後去到第二日我都再問佢係咪諗清楚
佢無太正面答我
但係去到今日 其實都仲放得低佢ex
依刻最唔舒服係如果唔係因為咁問我唔會承認有好感
可能真係single 左好耐 衝口而岀應承左
我好怕一直拖落去我就更加深刻 但我又唔捨得依家放低佢
你搵佢都係想療情傷所以ching你感覺都當人水泡wo
ching..我有啲亂
所以你講緊係個ex既frd定同個ex?
我地同病相憐 當然佢幫左我分散住意力
我都幫佢啦(我以為)
原來係口不對心 感謝上比人呃左咁
咁我同佢傾計我都有firlt下佢
久而久之就有好感啦 或者上一次比人傷完對情感事特別敏感
依個女仔係我ex個fd 依個女仔放低唔到佢個ex
冇錯重新出發18至今浪費了6年清春時間
腳踏實地做人
知自己會後悔 同埋有好多美好既回憶
咁其實你都當人水泡之時佢都咁樣對番你你又hurt hurt地wo..
又覺得俾人呃咁都好矛盾姐..
識我嘅話更加唔會亂黎啦
所以係佢爆咗句一齊你又應承咗?
咁你地都係single其實冇野架?
你依架24?
點解突然間有呢個轉變既?
咁覺得攰既位係咩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞