做你樹窿有咩心事想放低(4)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
聽落佢都真係幾chur下...
咁今次係咩情況佢主動提分手呀
但聽落佢既情況都真係需要搵啲專業人士去解決下wo.
咁有時唔係第一下唔so就放棄既
女仔可能有時都要你叫俾啲時間同心機佢
咁如果你真係想挽留
點解唔係咩方法都試下呢
好童話式既感覺
不過我估要揀你都唔會希望大家唔開心
咁屋企人其實對你點都真係會大影響既
始終由細對到大 你都日日會面對住佢
會唔會有機會真係帶男朋友俾佢見下咁
等佢真係知道你男朋友係點呀
我都想呀 但成日3-4句就冇覆
我都知佢對我冇興趣
想放幾多心機都係好似冇用
只要條女一睇完冇覆或者直程唔覆
我都唔會再send嘢
因為驚煩到人
同個女仔一向都有WhatsApp keep咗好耐,以前都會隔一陣或者幾個鐘覆下我,但係近期就成日一日覆一次,試過兩日都唔覆機(佢之前好少會咁所以覺得唔慣),之後問佢先知佢唔記得咗覆,hea唔hea覆就一時時。

啱啱依幾日又係咁兩日都未覆機,但係呢種感覺好唔自在,擔心會唔會自己講嘢悶親佢,唔慣冇得同佢WhatsApp,想打俾佢傾電話又驚佢會覺得煩,咩都做唔到,唔知可以點做。有諗過下次見面同佢表達下自己係點諗。

跟住啱啱見佢IG po咗啲幾玄嘅嘢,咁啱另一個男仔frd又po咗啲又係關感情嘅嘢喺story,然後有啲overthink咗。但係事實上佢哋應該係冇嘢唔關事,但係就唔知點解會亂諗。

雖然知道唔係奉旨要覆我,但係唔知點解就係唔係咁開心
試過去佢屋企樓下柒左成個鐘雨
又試過用其他人嘅電話打比佢
一聽到我把聲就收線
我真係諗唔到我仲可以點做...
淋*
身邊有三、四個朋友都係做緊小三
對象不約而同都係佢地D有婦之夫同事
都知左兩年幾~

不嬲都覺得係男人仆街貪心
最多係我既Fd 太on9咁都宗個頭落去
Feel到做人小三 都係弱勢同身不由己
鍾意左唔應該鍾意既人都冇辦法~~
同埋 我諗總會有日清醒既~所以不嬲都唔多講D乜

睇完段偷食片之後 有些小心理衝擊
突然想像
自己D朋友是咪都會好似賓穎 咁進取、咁猴禽、咁有攻擊性?
覺得一切好L嘔心 ~~~~
覺得人地大婆好L慘

老實講 一場朋友既話
比著你會唔會開聲Diu醒做小三既朋友?
想問下大家
讀緊U 最近對個女仔有好感 大家都知大家存在但冇講過野
如果我貿貿然follow佢ig 會唔會令佢反感之類
補充返 佢唔知我ig係咩 icon都睇唔出係邊個
最近識左個男仔 都幾好傾有好感 前排佢話佢a0 今日睇佢ig profile好似已經有左女朋友
巴打講緊對住中意既人..?
咁所以你係中意佢..?
hi ching點呀
真係一個你可以覺得交心既都冇?
咁sad揀咗個伏既grpmate...
巴打呢啲時候真係要好好陪下佢
佢係咪都要成日進出醫院呀
所以你係對自己好高要求wo
咁又真係會好辛苦..
適當係要俾自己抖下架
呢幾日紅日有冇得抖下呀
ching表白失敗了?
咩事呀ching
絲打你地都係曖味緊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞