做你樹窿有咩心事想放低(4)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Ive呀 讀一個sem走左
點解既
咁ching你應該都未2字頭wo..
21啦 讀得唔開心 同埋讀落冇咩興趣呀
原來係咁..
咁你依架都幾多野兼顧咁
如果有需要搵人呻下可以留個tg再傾呀
留左都係不停放負 煩到人
係好多嘢做 驚做唔切
加上同班主仼唔夾先搞到咁
每日都同自己講捱過就好
有人做樹窿已經開心好多
啲野又真係成日做極都做唔完...
我依架手頭上啲野都係
捱過就好其實都好灰
好似啲野都好似逼住咁
我都唔逼你留啦咁
我留我個個俾你啦 如果你真係再呻下@comeaddme
半年有多啦
男朋友有lead住我 多d新諗法俾到我既人
個男閨蜜就係乜都可以寸佢 我hub佢個種

兩個分別就係一個我做聽人講,另一個就我話事

依家long d緊 唔知關唔關事
你係係外國讀書?
long d大家見少咗都真係有影響
你係享受可以話事個個感覺
佢係外國
好呀 同你傾計都幾舒服 哈哈
近排好唔開心呀...
識左個男仔,之前日日whatsapp、晚晚傾電話咁
價值觀同諗野都幾相似幾夾,以為會一齊度
但佢下下忽冷忽熱,性格幾飄忽、難捉摸(包捨成日已讀不回)
依家唯有放棄佢好狠心咁唔同佢聯絡,佢又無再揾我
cdragon112
唔知係咪自卑關係。見到男友個妹出黎做野第一年佢父母資助佢買樓而我男友做左甘耐野俾左甘多年家用就麥都無。
個原因係佢呀妹一出黎做野就做老師,穩定地高收入加佢個老師男友一齊夾份供,過到壓測,所以就幫左佢地先。

而我地呢d係”商業世界”打工既人工加極年年幾百幾百甘加了,所以等我地自己慢慢儲首期自己幫自己啦。係我自卑心作祟定係佢父母睇我地唔起呢?無”高尚而專業”既高收入職業,所以就自然被睇低一線?
今日分左手
人生既第一次
原來真係會失眠
醫生話係呀 話再多d先會抽 我都想佢康復到
點解你日日都要瞞著我出去飲酒玩
果時佢開完刀 我頭一個星期都冇番學 陪住佢

自己一條友亂咁渣亂咁去 但唔知點解去極邊都會意起你
同女朋友應該算分左手 今日開始汁野走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞