Samsung Galaxy S & Note 討論區 (43)冇人開PO

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
今次個穿窿mo.俾咗啲人好多創意空間
wallpapers又係
用嚟做notification 又係
唔知仲可以用嚟做咩呢
用前鏡做LED NOTIFICATION 來了

https://www.youtube.com/watch?v=3ZPmmWkZFJA
今次個穿窿mon俾咗啲人好多創意空間
wallpapers又係
用嚟做notification 又係
唔知仲可以用嚟做咩呢
點解Line 放耳邊唔會變聽筒播錄音
WhatsApp又得嘅
留意到巴打你都問左好多次
不過好似玻璃貼都係麻麻, 超聲波解鎖會有問題
我見X-POWER既防爆貼都可以...另外我都淘緊隻水凝膜, 上個post 有巴打介紹過
【EPUSE三星s8钢化膜s9水凝膜s10手机膜note9/8全屏覆盖曲面高清S10+手机膜s9+Plus钢化软膜s8plus防蓝光e修复】https://m.tb.cn/h.3zkGpL3?sm=b58bbc 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥PeOZby7KSJ2¥后到👉淘♂寳♀👈[来自超级会员的分享]
可以試下去衛訊
$208
好過原廠貼
高清
似玻璃質地但好唔係玻璃來
好滑
開心使用中
係 Samsung download edge lighting +試吓
我除咗line要downgrade返去之前8.1x版本之外全部冇問題
巴打點轉呢隻字體
snapchat都係
thx
佢係包膜定一張貼呢?
另外係唔係間間Wilson 都有
岩岩更新完
之後iphone轉過嚟就會話點解咁煩,緊係啦,ios乜柒都幫你kill哂
咁奇怪 大陸果個3月1 安全更新連相機都加左新野 香港版無既
有update?
up d乜?
有無人用緊??
呢兩年出既android 根本唔駛留意用幾多ram
佢一有空間就會預載啲常用app
唔那特登kill 都無問題
最緊要唔好裝大陸app, 裝完就慢到hihi
除左day1update ASBA之外, 澳洲版乜柒都冇update
應該係因為你開咗dolby atmos,入game佢同你轉咗mode
buds咪係大牌
akg嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞