Samsung Galaxy S & Note 討論區 (43)冇人開PO

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
用左adhell好似login唔到fb msg轉左用lite版fb msg
由iphone 轉過黎wts 有咩方法搞 只係backup到對話?
或者將fb同messenger set做whitelist
MultiStar有update

已到手 好正
唔使,熄咗adhell登入fb先,登入完再開返adbell就無事
wazzap migrator
Thx u
想問係咪一定收錢
係邊買?幾錢
有無人放過部s10e落水?
Pitaka官網 45美金
送香港?
想問下如果lock screen嘅情況下有通知 可唔可以自動著mon顯示?

同埋當用緊電話嗰陣有whatsapp入 可唔可以好似以前iphone咁喺最頂彈出一兩秒自動收翻?

用左幾日仲未係好習慣
過30美金免費Shipping
其實係係深圳Warehouse寄順豐落黎

你地開 睇有咩post個陣有冇時間顯示出泥,我得回覆同入setting 先睇到個時間
點解睇Twitch好似無60FPS
試下裝bxaction
跟住set bixby制做呢個
可以唔使Root

你可以睇返第36個post #709嗰位師兄貼嗰條Reddit Link 裝

我用緊NOTE 9裝完完全正常使用
(smt 送led case + 雙面玻璃保1年
trade in 再送200蚊 6498
減買hsbc用mobile pay同本身vs既1+3x回贈
扣哂只需6069)

呢個價係本身smt 客仔先有?
我用緊smt 家用寛頻又得唔得?
想問大家S10用到android auto嗎?本身車機係XAV-AX100配iphone,但而家轉左會之後就駁線後無反應 求指教
呢個嘢每次重開機都要重新再駁電腦裝過, set咗個bixby做lock screen on/off但係每次一式會自己screen off之後on返,勁低能
如果只求將個掣變做google assistance真係唔使畀錢佢飲咖啡, 有其他xda free apps都做咗呢個功能
用左2星期開始倒水
可以點check
拎去保養?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞