Samsung Galaxy S & Note 討論區 (43)冇人開PO

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
想問問大家部S10+既RAM用量係點
我就長期得3.8GB-4GB左右可用(無開APP)
邊到有得CHECK咩APP用左咁多?
個增幅都幾誇張,唔知個基數用咩去計
s9 都冇嘢
淨係s10系列都拉到差唔多3%
其實好誇張
Ching,我都係喎,仲要讀唔到張memory card,話已損壞!!
我部s10+打pubgm 粒電去到36,37度,CPU 成60度
feel到係熱既,其實係咪正常?
請問如果今日買S10
價錢仲係咪同第一頁一樣?
唔上台應該凶澤最好?
我都係得3.8-4GB ram左右可用
Debug mode 都set一次
以後reboot都唔洗再搞架喎
你應該係set錯野
有hsbc 應該暫時係瘋宅回做多
而且如果要trade 佢個價都算唔錯
有無bro更新完。用唔到Gcam。琴晚手痕試。蒙到pk。dele左重裝都係咁
選擇困難症 大家會買galaxy watch 定係 active ?
有冇邊隻軟身保護貼介紹?
要有前鏡頭開窿同用到指紋解鎖

本來想買Whitestone但太貴
其他UV貼個鏡頭又冇開窿
最簡單就
設定>裝置維護>記憶體
想睇詳細啲就
設定>開發人員選項(唔知點開就 Google 下)>執行中的服務>右上角>顯示緩存處理程序
或者
開發人員選項>記憶體>記憶體使用量
十項全能就 galaxy watch 最好就 46mm,電耐用好多
鍾意運動多就 Active,但冇咗轉盤用落就肯定差啲
想問下送尿袋係點攞?買機就有得攞?係邊度攞?

利申:準備聽日入s10
睇翻頭幾頁
上去三叔貼佢個官方貼
無轉盤樣衰好多

利申 Galaxy watch 用家
唔係話缺一隻角咩?
note9有冇邊張淘寶玻璃貼貼好用值得買?求推介
本身玻璃貼好好用唔易花, 但係唔小心跌碎咗個角落$178蚊好貴
debug mode係指入developer 到開usb debug?
仲以為你就係要呢隻
仆街,頭先影相發覺 zoom 近個鏡頭會係咁微震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞