Samsung Galaxy S & Note 討論區 (43)冇人開PO

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
都唔得
我唔用Samsung g pay, disable左
你再問吓其他巴打
登記左samsung pay
再熄左佢唔show出黎就得
完整嘅要去 Setting 揀番 Details
著 Mon 要裝 Glimpse Notification

叉完電到100%,重新開機後冇搞個部機,過左5個幾鐘冇左3%係咪正常?
收 buds 800$
https://t.me/tbdsy
無計
Google Pay無得加CITIBANK
聽日就4月啦
希望note8有快d有pie食未
有冇人有興趣依款s10機套?
全新放$230
Tg: https://t.me/yeah20
TG 你
費事一陣又話賣廣告
裝咗gcam用唔到night mode有咩方法
原來Samsung trade up有多300送
終於可以安慰到我之前有登記豐澤多300 trade in但記錯時間所以過佐期
s7冇穿冇爛都有1300
optimised mode暫時有bug
唔好用住
thz!
thz!
你有冇做第一頁,3同5那個步驟,要做左呢個先用到喎
個個係未都係用high performance? 有optimised mode係未會打機慢d?
optimised mode暫時有bug
唔好用住

請問在邊個位置較呢個setting?
呢個價係咪個mon無花呢?
係 乜都冇事就1000 +300我諗係買佐s10系列先有
爆mon我check過就500
你係咪未tick高幀度
實體 mute 係 iphone 獨有
android 只可以轉靜音 mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞